ورودی مرغ به تهران ۲۰ درصد افزایش یافت

– اخبار استانها – به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، جبرئیل برادری با بیان اینکه جوجه ریزی استان تهران تا پایان آذرماه به بیش از ۱۲ میلیون قطعه خواهد رسید، گفت: باتوجه به نیاز استان به محصولات پروتئینی و تأمین بخشی از نیاز جامعه از طریق سایر استان‌ها، توسعه، تجهیز و فعالسازی واحدهای راکد و نیمه فعال استان با هدف افزایش میزان جوجه ریزی در دستورکار قرار گرفته و با برنامه ریزی‌های انجام شده از ابتدای امسال ۵ واحد مرغداری با ظرفیت ۲۶۹ هزار و ۷۰۰ قطعه به چرخه تولید بازگشته است.رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با مقایسه این میزان جوجه ریزی نسبت به هدف‌گذاری انجام شده، گفت: ۱۳۴ درصد هدف‌گذاری و برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی برای جوجه ریزی در استان طی این مدت محقق شده است؛ بنابراین بابت تأمین گوشت مرغ در استان هیچ نگرانی نداریم و این اقدامات تضمین‌کننده ثبات بازار و آرامش خاطر مردم در ماه‌های آینده خواهد بود. برادری با اشاره به ورود روزانه ۱۴۵۰ تا ۱۶۵۰ تن گوشت مرغ گرم به استان تهران خبر داد و گفت: از ابتدای امسال ۱۷ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ منجمد نیز جهت رفاه حال خانوار تا پایان مهرماه در سطح استان توزیع شده و این روند همچنان ادامه خواهد داشت؛ همچنین در روزهای اخیر ورودی مرغ گرم به بازار ۲۰ درصد افزایش یافته است.وی انجام مستمر بازرسی‌ها را راهکار مهمی برای مقابله با سودجویی ها دانست و گفت: در ۷ماه نخست امسال ۲۹هزار و ۷۸۰ بازرسی از واحدهای عرضه مرغ و غرف میادین میوه و تره بار انجام شده که ۱۳۰۰ برگه تخلف در پی این بازرسی‌ها صادر و واحدهای متخلف ۹۰۸ میلیارد تومان جریمه شدند.مراکز مجاز قطعه‌بندی مرغ کاشان شناسنامه‌دار می‌شوندرئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در پایان خاطرنشان کرد: با این شرایط، انتظار می‌رود که نه تنها تولید گوشت مرغ به میزان قابل توجهی افزایش یابد، بلکه قیمت‌ها نیز به نحو مطلوبی کنترل شود، و این امر به نفع مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان خواهد بود.انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.

[کل: ۰ میانگین: ۰]

source

توسط ecokhabari.ir