فصل اقتصاد – طبق جدیدترین آماری که مدیرعامل سازمان اموال تملیکی ارایه کرده پس از حراج حضوری چای در این سازمان که صبح امروز در استان تهران انجام شد در مجموع تا کنون بیش از 7000 تن چای دبش به ارزش 900 میلیارد تومان به فروش رفته است.
بر اساس دستور دادستانی تهران از 12 آبان سال جاری فرآیند فروش چای دبش از طریق مزایدهای الکترونیکی و فروش مذاکرهای در بالاترین قیمت آغاز شده است. فروش چای دبش تا کنون در چهار استان هرمزگان، البرز، تهران و کرمانشاه برنامهریزی شده که اولین حراج روز 12 آبان 1403 در استان هرمزگان کلید خورد. در استان تهران نیز امروز اولین مرحله حراج انجام شد.
عبدالمجید اجتهادی ـ مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی در حاشیه حراج حضوری چای اموال تملیکی در استان تهران گفت: محموله چایی که امروز به حراج رفت از محمولههای شرکت چای دبش بود که از سال 1402 به سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی تحویل داده شد و این محمولهها شامل 25 هزار تن چای و 900 کانتینر قیر صادراتی بود.
وی افزود: تعدادی از تجهیزات کارخانجات چای و ملزومات بستهبندی چای دبش نیز در این مجموعه وجود دارد که تمام این کالاها بنا بر دستور قضایی بازپرس شعبه رسیدگیکننده تحویل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی شد و در همان محلهایی که بود از جمله بندر شهید رجایی و فرودگاه پیام و میزان محدودی نیز در استان کرمانشاه توسط سازمان قبض اموال شد.
اجتهادی با بیان اینکه این کالاها سریع الفساد بود افزود: به جهت اینکه تاریخ مصرف این کالاها رو به انقضا بود، به دستور مقام قضایی ابتدا این کالاها نمونهگیری شد و سپس توسط سازمانهای غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد، قابلیت مصرف آن بررسی و آزمایش شد.
وی تأکید کرد: به دستور مقام قضایی سختترین آزمونهای استاندارد و بهداشت بر روی این محمولهها در تهران، هرمزگان و کرمانشاه انجام گرفت و برای آن بخش از محموله چای که قابلیت مصرف داشت و هیچ ابهام بهداشتی نداشت دستور فروش صادر شد.
مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی گفت: عمدتاً روش فروش کالاها در سازمان، روش مزایدههای الکترونیکی است و بخشی از محموله در مزایدههای الکترونیک به فروش رسید و با توجه به اینکه خریداران این محموله عموم مردم نیستند بلکه شرکتها و کارخانجات خاص هستند با هماهنگی مقام قضایی مقرر شد که در این زمینه حراج حضوری برگزار شود و اولین حراج حضوری نیز در استان هرمزگان برگزار شد.
وی افزود: دومین حراج حضوری در این زمینه در تهران برگزار شد و مجموعاً حدود 7000 تن محموله چای در حراجها به فروش رفته و نزدیک به 900 میلیارد تومان از فروش این محمولهها تا به امروز حاصل شده است.
اجتهادی در خصوص فروش قیر نیز بیان کرد: در یکی از مزایدهها محموله قیر به فروش رفته است اما به دلیل برخی از ابهامات در این مزایده، هنوز این محموله تحویل خریدار نشده است و امکان تجدید این مزایده وجود دارد و در خصوص سایر محمولهها نیز باید از طریق روشهای متعدد فروشی که امکانپذیر است، اعم از برگزاری مزایده و یا حراج اقدام کنیم و در خصوص محمولههایی که تاریخ انقضای آنها نزدیک است با مجوز مقام مقضایی میتوان از طریق مذاکره برای فروش آنها اقدام کرد.
انتهای پیام
source