بهراد خرازی نزول خور سریال تانک خورها بازیگر مجید دلبندم متولد 6 اسفند 1352 در تهران، فارغ التحصیل لیسانس رشته سینما از کشور روسیه می باشد،بهراد خرازی با تلویزیون فعالیت خود را شروع کرد و با سیب خنده و مجید دلبندم به اوج شهرت رسید.

بهراد خرازی برای تحصیل به مدت 5 سال در روسیه سکونت داشت سپس به ایران بازگشت و با تئاتر و سینما ادامه داد

بیوگرافی بهراد خرازی

بهراد خرازی

بهراد خرازی متولد ۶ اسفند ۱۳۵۲ در تهران، بازیگر است. فارغ التحصیل لیسانس رشته سینما از کشور روسیه می باشد، با تلویزیون فعالیت خود را شروع کرد و با سیب خنده و مجید دلبندم به شدت مشهور شد. آقای خرازی چند سال اخیر برای ادامه تحصیل وکار به کشور روسیه رفت و به مدت ۵ سال در این کشور سکونت داشت سپس به ایران بازگشت و با تئاتر و سینما ادامه داد.

متولدان دهه 60 و 70 با سیب خنده و مجید دلبندم، بهراد خرازی  را در یاد دارند. احتمالا بسیاری از افردی که با آثارش آشنایی دارند، از خود می پرسند به چه دلیل این بازیگر که در چند کار ابتدایی اش تا این حد درخشید و جای خود را در حافظه مخاطبان باز کرد، در سال های بعد فروغ سال های آغازین را نداشت و حتی چند وقتی اصلا از وی خبری نبود.

بهراد خرازی

معروف شدن با سیب خنده

سیب خنده یک مجموعه تلویزیونی محصول سال ۱۳۷۶ به کارگردانی رضا عطاران و شیرین جاهد، و نویسندگی رضا عطاران، شیرین جاهد، شیما بحرینی، مجید صالحی است که از گروه نوجوان شبکهٔ یک در ۳۵ قسمت پخش شد.

مجید دلبندم، اوج موفقیت بهراد خرازی

بهراد خرازی

در سال ۱۳۷۷ با سریال مجید دلبندم به کارگردانی رضا عطاران که ماجرای عروسکی دست دراز به نام مجید داشت نیز حضور موفقی داشت.

مجید دلبندم به کارگردانی و نویسندگی رضا عطاران و تهیه کنندگی بیژن بیرنگ و مسعود رسام، سریالی طنز برای گروه کودک و نوجوانان در سال 1377 بود که در زمان خود توجه مخاطبان بسیاری را جلب کرد. دیدن عکس جوانی بازیگران مجید دلبندم در 22 سال قبل خاطرات شیرینی را برای کودکان و نوجوانان دهه 60 و هفتاد رقم می زند.

در سریال مجید دلبندم، عروسکی با دستانی دراز به نام مجید با گویندگی مجید صالحی که کلمات را به اشتباه تلفظ می کرد و با شیرین کاری های خود، در هر قسمت ماجرایی طنز و زیبا به وجود می آورد.

شخصیت مجید دلبندم از شخصیت مجید در سیب خنده الهام گرفته و در کنار دو برادر به نام رضا و مجید به همراه خواهرشان معصومه زندگی می کرد. رضا با دلتنگی برای مجید در سیب خنده، به فکر ساخت عروسکی می افتد که بعد از یک مدت مجسمه زنده شده و ماجراهای مختلفی را رقم می زد.

حضور متفاوت در تلویزیون

بهراد خرازی

این بازیگر بعد سال ۱۳۸۲ با در سریال هیچکس به کارگردانی حمیدرضا حافظی بازی کرد اما ۱۱ سال بعد با سریال دست نزن جیزه به کارگردانی امیر غفارمنش به تلویزیون بازگشت. بازی در سریال بیمار استاندارد و سریال معمای شاه در نقش تهرانی سال ۹۴ از جمله آثار موفق وی می باشد که در سال ۹۷ هم در محله گل و بلبل بازی کرد.

علل کم کاری بهراد خرازی

بهراد خرازی

بهراد خرازی ازجمله افرادی است که در سریال تانک‌خورها به‌عنوان بازیگر حضور دارد. او متولد ۶ اسفند ماه ۱۳۵۲ در تهران و فارغ‌التحصیل رشته سینما از روسیه است و فعالیت هنری خود را از دوران نوجوانی آغاز کرد. خرازی با بازی در مجموعه‌های تلویزیونی «سیب خنده» و «مجید دلبندم» در دهه ۷۰ به شهرت رسید و به یکی از محبوب‌ترین بازیگران نسل خود تبدیل شد.

حضور او در این مجموعه‌ها با استقبال فراوان مخاطبان روبه‌رو شد و خاطرات شیرینی را برای مردم به ارمغان آورد؛ اما شاید برای بسیاری از بینندگان این سوال وجود داشته باشد که چرا این بازیگر با استعداد در سال‌های بعد فعالیت چندانی نداشت و حتی برای مدتی از او خبری نبود.

به گفته خود خرازی دلیل کم‌کاری او در این سال‌ها، فرازونشیب‌های زندگی و اتفاقاتی بوده که در مسیر حرفه‌ای او رخ داده است. این بازیگر برای چند سال از ایران خارج و در کشور روسیه به فعالیت در زمینه‌ای غیر از بازیگری مشغول شد.

بهراد خرازی در معجون عروسکی

بهراد خرازی

تصویربرداری سریال «معجون عروسکی» که یک سریال فانتزی و کمدی در حوزه کودک و نوجوان است به کارگردانی محمد حدادنسب و تهیه کنندگی امین رضی در لوکیشن‌های داخلی و خارجی ادامه دارد و در کنار بازیگرانی چون فخرالدین صدیق‌شریف، شراره رنجبر، افشین سنگ‌چاپ، مریم وطن‌پور، پیام صارم و سعید قره‌داغلی، بهنوش بختیاری و بهراد خرازی در این سریال به ایفای نقش می‌پردازند. این دو بازیگر در نقش‌های متفاوتی در این سریال حاضر شده‌اند و مقابل دوربین رفته‌اند.

در این سریال نقش بهادر را بازی می کند. او در این سریال با هنرمندانی چون آرش مجیدی،سروش جمشیدی،علیرضا استادی،ثریا قاسمی،احمد نجفی،هادی دیباجی،شیوا خسرومهر،شیرین اسماعیلی و… همبازی شده است.

در خلاصه سریال آمده در آن زمان بچه‌های رزمنده از نظر تجهیزات دفاعی در کمبود به سر می‌بردند. کلیت داستان بر مبنای این است که جوانان آن موقع با چه ابتکارات و چه ابداعاتی می‌توانستند از کیان کشور دفاع کنند.

کارهای مهم بهراد خرازی

بهراد خرازی

سیمای اقتصاد

سیب خنده – ۱۳۷۶

مجید دلبندم – ۱۳۷۷

عید اومد، بهار اومد – ۱۳۷۷

کاشانه – ۱۳۷۸

نیلوفرانه – ۱۳۷۸

محله گل و بلبل- ۱۳۹۷

وارش- ۱۳۹۸

بوم و بانو- ۱۳۹٩

source

توسط ecokhabari.ir