فصل اقتصاد – عضو اتاق بازرگانی ایران با تأکید براینکه اقتصاد ایران آنقدر ظرفیت و تجربه دارد تا گرفتار تحریمهای مختلف نشود،گفت: ما سالهاست با اعمال تحریم های ظالمانه آمریکا و کشورهای غربی مواجه هستیم و همواره توانستیم کشور را اداره کنیم.
امیر شهریاری، عضو اتاق بازرگانی ایران در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم درباره اینکه آیا انتخابات امریکا تاثیری بر اقتصاد ایران دارد؟ گفت: هر چند آمریکا به عنوان یک قدرت اقتصادی جهان از توان بالایی برخوردار است، اما بنا به چند دلیل معتقدم انتخابات این کشور با هر نتیجه ای، تاثیر خاصی بر اقتصاد ما نخواهد گذاشت. ما سالهاست با اعمال تحریم های ظالمانه آمریکا و کشورهای غربی مواجه هستیم و همواره توانستیم کشور را اداره کنیم. این بار هم بر پایه تجربیات و تدابیر کافی کاری می کنیم که چنین رویدادهای بینالمللی، اثر خاصی بر اقتصاد ما نداشته باشد.
انتخابات آمریکا اثرمنفی جدیدی بر اقتصادایران ندارد
شهریاری افزود: البته در این مسیر باید از هرگونه تصمیمگیری عجولانه و غیرکارشناسی پرهیز شود تا جو حاکم بر بازار دچار تلاطم نشود و آرامش آن از بین نرود. در واقع دولت و تیم اقتصادی باید تصمیماتی را اتخاذ کنند که باعث مشکلات و توهمات در بازار نشود و هر تصمیمی بر پایه واقعیات اتخاذ شود.
عضو اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: اگر ترامپ هم در انتخابات آمریکا پیروز شود، اقتصاد ایران آنقدر ظرفیت و تجربه دارد تا گرفتار تحریمهای مختلف نشود. ترامپ پیش از این هم هر کاری توانست انجام داد تا اقتصاد ما را با چالش های بزرگی مواجه کند اما عزم و اراده اقتصادی به خصوص وضعیت صادرات نفت در سالهای اخیر نشان داد تمام اقدامات آمریکا و متحدانش بی اثر بوده است.
این فعال اقتصادی همچنین با تاکید بر کاهش انتظارات تورمی در بودجه سال آینده گفت: مهمترین مورد در رابطه با بودجه 1404، تحویل به موقع آن به مجلس بود تا صاحبنظران، وکلای مردم در مجلس، بخش خصوصی و فعالان اقتصادی بتوانند به خوبی آن را بررسی و تحلیل کنند تا در صورت نیاز تغییرات مطلوبی در آن ایجاد شود.
وی افزود: با توجه به اینکه برخی کارشناسان معتقدند بودجه سال آینده آثار تورمی ندارد؛ باید به این نکته هم اشاره کرد که تجربیات قبلی در تدوین بودجه نشان میدهد هرگاه به سمت کاهش نقدینگی و محدود کردن هزینههای دولت حرکت کردیم به نتایج خوبی رسیدیم. ضمن اینکه بودجه سال آینده نوید این را می دهد تا بتوانیم هزینه حکمرانی را ارزانتر و در عین حال کیفیت آن را بهتر کنیم که امیدوارم این اتفاق رخ دهد.
انتهای پیام/
source