سید محمد مولوی در گفت و گو با ایسنا در خصوص لایحه بودجه ۱۴۰۴ اظهار کرد: برداشت علمی و درک صحیح از شرایط کلی اقتصاد کشور بر اساس تجزیه و تحلیل دقیق یکی از مهمترین شاخصهایی است که باید در تدوین لایحه بودجه مدنظر قرار گیرد.
وی افزود: برای رشد اقتصادی کشور باید بر اساس برآوردهای آماری دقیق برنامهریزی کنیم. در برنامه هفتم توسعه رشد اقتصادی ۸ درصد پیشبینی شده است اما آنچه تاکنون نشان داده میشود بیانگر این است که رشد اقتصادی محقق شده کمتر از رشد مدنظر در برنامه است.
مولوی ادامه داد: پیادهسازی سازوکار پرداخت الکترونیک، تامین اعتبار جهت زیرساختهای عمومی در سکونتگاههای غیررسمی، درنظر گرفتن سازوکار جدید جهت افزایش واردات خودرو و پیشبرد اصلاحات به صورت تدریجی و اجتناب از شوک درمانی از جمله نقاط قوت لایحه بودجه ۱۴۰۴ است.
وی با بیان اینکه لایحه بودجه ۱۴۰۴ در ۱۷ تبصره موضوعبندی شده است، اضافه کرد: مواردی مانند رشد بالای مصارف هزینهای نسبت به سال ۱۴۰۳، عدم شفافیت و ابهام در خصوص منابع هدفمندی به بانکها، تداوم روشهای ناصحیح تبدیل تسهیلات تکلیفی شرکتهای دولتی به بدهی دولت به بانکها و عدم ارایه جدول منابع اختصاصیافته به احکام برنامه هفتم از جمله نقاط ضعف لایحه بودجه ۱۴۰۴ است.
انتهای پیام