فصل اقتصاد – در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها، بیشترین افزایش قیمت در شهریور نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام “مرغ ماشینی” با 5.1 درصد و ” ماهی قزل آلا ” با 1.9 درصد میباشد.
به گزارش فصل اقتصاد ، در شهریور ماه تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام “شیرینی خشک” با 1.8 درصد و “برنج خارجی درجه یک” با 1.3 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند. همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “رشته آش” با 4.3- درصد میباشد.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام “مرغ ماشینی” با 5.1 درصد و ” ماهی قزل آلا ” با 1.9 درصد میباشد.
طبق جدول زیر مرغ و تخم و مرغ در یک ماه حدود 5 درصد افزایش قیمت را تجربه کرده اند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “تخم مرغ” با 5.6 درصد و “کره پاستوریزه” با 4.5 درصد و “ماست پاستوریزه” با 2.1 درصد میباشد.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “کشمش پلویی” با 3.0 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “هندوانه” با 23.0- درصد و “خربزه” با 19.2- درصد و “هلو” با 10.5- درصد میباشد.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به”خیار” با 13.5 درصد و “هویج فرنگی” با 9.8 درصد و “قارچ” با 7.9 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “گوجه فرنگی” با 10.4- درصد و “پیاز” با 5- درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “سس گوجه فرنگی” با 3.7 درصد و “رب گوجه فرنگی” با 3.2 درصد میباشد.
انتهای پیام/
source