داوود مددی رئیس هیئت مدیره انجمن انرژی های تجدید پذیر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: سرمایه گذاری تجدید پذیر ها در کشور های همجوار و صادرات بخشی از آن برای جبران ناترازی برق به کشور منطقی نیست زیرا ایران به لحاظ جغرافیایی در منطقه منحصر به فردی قرار دارد.

وی ادادمه داد: با توجه به اینکه کشور ما مناسب ترین موقعیت برای احداث نیروگاه خورشیدی و بادی قرار دارند به همین دلیل سرمایه گذران خارجی ترجیح می دهند در ایران سرمایه گذاری کرده و برق را صادر کنند به عنوان مثال ترکیه اعلام آمادگی برای سرمایه گذاری و ساخت نیروگاه تجدید پذیر کرده و از این طریق برق مورد نیاز را به کشور خود صادر کند.

رئیس هیئت مدیره انجمن انرژی های تجدید پذیر خاطر نشان کرد: این کشور به گونه ای از خود تمایل نشان داده است که در ایام پیک ما از این منبع نیروگاهی استفاده کنیم.

به گفته وی پیش از بر جام تعدادی از کشور ها مانند آلمان و فرانسه ایتالیا و آفریقای جنوبی واحد های ۱۰ تا ۳۰ مگاواتی را ایجاد کردند.

رئیس هیت مدیره انجمن تجدید پذیر در خاتممه اضافه کرد: به دلیل اینکه نا هماهنگی در خرید برق این کشور ها پیش آمد و بازگشت سرمایه نداشتند منجر به متوقف شدن این اقدامشد ولی حتی در شرایط تحریم ها بعضی از کشور ها متقاضی سرمایه گذاری و صادرات برق هستند.

نوشته اشتیاق سرمایه گذاران خارجی برای احداث نیروگاه تجدیدپذیر در ایران اولین بار در اقتصاد کلان. پدیدار شد.

source

توسط ecokhabari.ir