لوله آتشخوار یکی از انواع لوله های فولادی مقاوم در برابر حرارت و دمای بالاست. لوله آتشخوار بهترین گزینه برای انتقال سیالات داغ، دیگ های بخار و لوله های تحت گرمای زیاد است. امروزه از لوله های آتشخوار در صنایع نفت و گاز، پتروشیمی، مبدل های حرارتی، تحقیقات آزمایشگاهی و … استفاده می شود.
در این مطلب می خواهیم به بررسی ویژگی ها، کاربرد و مزایای لوله آتشخوار بپردازیم. نگاهی به فاکتورهای مؤثر بر قیمت لوله آتشخوار بیندازیم. پس اگر به دنبال خرید لوله آتشخوار هستید ادامه مطلب را از دست ندهید.
لوله آتشخوار چیست؟
تعریف دقیق لوله اتشخوار چیست؟ در تعریف این لولهها باید گفت نوعی لوله فولادی صنعتی هستند که توسط آلیاژ مخصوصی با قابلیت تحمل فشار و حرارت بسیار بالا تهیه میشوند. تحمل دمای بسیار زیاد، چیزی در حدود ۶۰۰ درجه سانتی گراد، مهمترین مشخصه لوله آتشخوار است. به همین دلیل در انتقال مایعاتی با حرارت بسیار بالا و گازهای تحت فشار بالا مورد استفاده قرار میگیرند.
اهمیت و کاربرد لوله آتشخوار
لوله فولادی از جمله پرکاربردترین مقاطع فولادی در صنایع هستند. از این لولهها برای انتقال سیالات و مایعات مختلف، از آب گرفته تا نفت و گاز، استفاده میشود. در برخی صنایع نیاز به انتقال سیالات داغ است. اما همه لوله فولادی قادر به تحمل حرارت بالا نیستند. در نتیجه ممکن است حین انتقال سیالات داغ، لوله دچار شکستگی شده و خسارتهای جانی و مالی زیادی به بار آید.
برای حل این مشکل، نوعی لوله فولادی با مقاومت بالا در برابر حرارت و فشار اختراع شد که به آن لوله آتشخوار گفته میشود. لوله آتشخوار از آلیاژهای خاصی ساخته شده که به آنها مقاومت بالایی در برابر حرارت و فشار میبخشد. این لولهها در انواع مختلفی با استانداردهای گوناگون تولید میشوند و در صنایع مختلف، از جمله صنایع نفت و گاز، پتروشیمی، نیروگاهی و صنایع غذایی کاربرد دارند.
آلیاژ و ترکیبات سازنده لوله آتشخوار
همان طور که میدانید جهت ساخت فولاد، آهن را با آلیاژهای متفاوتی ترکیب میکنند.
ترکیب این فلزات باید با حساسیت بسیار بالایی انجام شود. چرا که ویژگیهای شیمیایی و خواص فولاد با کم و زیاد شدن ترکیب فلزات متغیر خواهد بود.
برای تولید لوله آتشخوار نیز فلز کربن را به مقدار بسیار محدود در حدود ۲ تا ۱۷ درصد ترکیب میکنند. وجود کربن باعث بالا رفتن مقاومت و سختی لوله میشود. اضافه کردن منگنز نیز سبب مقاوم شدن لوله در برابر حرارت بالا خواهد شد.
مشخصات فنی لوله آتشخوار
لوله آتشخوار از فولادی با جنس نرم تولید میشوند. فولاد نرم دارای درصد کمی کربن است و انعطافپذیری و جوشپذیری بالایی دارد. در عین حال سختی زیادی ندارد. این لولهها باید قادر باشند دمایی در حدود ۳۴۰ درجه سانتیگراد را به خوبی تحمل کنند. افزودن ترکیبات خاص از جمله منگنز سبب شده تا مقاومت لوله آتشخوار تا حدود ۶۰۰ درجه سانتی گراد نیز برسد.
لوله آتشخوار با قطر ۶۴ میلیمتر به بالا مایعی با فشاری در حدود ۳۲ اتمسفر را به خوبی تحمل میکنند. لولههای با قطر کمتر نیز فشار مایعاتی در حدود ۸۰ اتمسفر را میتوانند تحمل کنند. در صورتی که لوله آتشخوار به جوشکاری نیاز داشته باشد، باید بتواند دمای جوشکاری در حدود ۵۲۰ تا ۶۰۰ درجه را به مدت ۱۵ دقیقه تحمل کند.
شما مخاطبان عزیز برای دریافت مشاوره رایگان خرید و دریافت قیمت لوله آتشخوار با تلفن ۸۸۶۶۸۲۱۴-۰۲۱ تماس بگیرید یا به سایت شرکت توسعه فولاد و انرژی آراز ( آلور فولاد ) به آدرس alverfoolad.com مراجعه نمایید.
۷ فاکتورهای مؤثر بر قیمت لوله آتشخوار
قیمت لوله فولادی همانند سایر مقاطع فولادی بسته به مشخصات فنی متفاوت است. لوله ها فولادی سایز بالا و سنگین وزن، قیمت بالاتری در قیاس با لوله فولادی سبک دارند. نرخ فلزات جهانی به ویژه آهن، نوسانات ارز و دلار، میزان عرضه و تقاضا از دیگر مواردی است که قیمت لوله مانیسمان آتشخوار را دستخوش تغییر می کند. اگر نگاهی به نمودار قیمت لوله آتشخوار بیندازید، تغییرات و نوسانات قیمتی زیادی مشاهده می کنید. چون که فاکتورهای مختلفی در تعیین قیمت اثرگذار است. مهمترین آن ها عبارتند از:
- قیمت جهانی فلزات از جمله سنگ آهن و فولاد
قیمت روز فلزات اساسی نظیر آهن بر هزینه تولید کارخانه ها مؤثر است. در نتیجه افزایش یا کاهش آن بر قیمت تمام شده و هزینه خرید لوله آتشخوار اثرگذار است. برای مثال میزان تقاضای فولاد در بازار ساخت و ساز چین میتواند بر قیمت جهانی فولاد و در نتیجه قیمت لوله آتشخوار در روزهای آینده اثر مستقیم بگذارد. - قیمت گاز و برق
گاز و برق به عنوان انرژی های اولیه برای تولید و نورد فولاد می باشند و تاثیر به سزایی بر قیمت مقاطع فولادی دارند در صورت افزایش قیمت انرژی می توان انتظار افزایش قیمت محصول نهایی مانند لوله آتشخوار را داشت. - مشخصات فنی نظیر ابعاد، اندازه و وزن ورق
بدون تردید مشخصات فنی نظیر سایز و ضخامت، یکی از پارامترهای کلیدی در راهنمای خرید لوله آتشخوار است. - تغییر قیمت دلار و نرخ ارز
نوسانات نرخ ارز تاثیر مستقیم بر قیمت لوله آتشخوار دارد. برای مثال در صورت افزایش قیمت ارز، قیمت مقاطع فلزی نیز افزایش پیدا کرده و در صورت کاهش قیمت ارز، انتظار میرود تا قیمت لوله آتشخوار نیز کاهشی شود. - میزان عرضه و تقاضا در بازار
میزان عرضه و تقاضا در بازار یا همان میزان خرید و فروش نیز می تواند قیمت را دچار تغییر نماید. مثلاً افزایش تقاضا همراه با کاهش عرضه در بازار می تواند سبب افزایش قیمت لوله آتشخوار شود. - هزینه های جانبی نظیر بارگیری و ارسال
اگر قصد خرید مقاطع فولادی نظیر لوله فولادی، تیرآهن، ورق و یا میلگرد را داشته باشید، هزینه بنگاه داری و بارگیری از دغدغه های شماست. توجه داشته باشید قیمت نهایی خرید شما با توجه به نوع باربری و بارگیری متفاوت می باشد برای مثال یکی از عوامل کاهش قیمت لوله آتشخوار انتخاب باربری و روش بارگیری بهینه می باشد، جالب است بدانید، هزینه ناشی از این امر به فاکتورهای متعددی بستگی دارد. همین تعدد فاکتورهای مؤثر باعث شده تا بنگاه های آهن آلات قیمت های مختلفی ارائه کنند. - مرکز خرید ورق
امروزه شرکت ها و مراکز مختلفی اقدام به تهیه و عرضه انواع ورق و آهن آلات می نمایند. توجه به تجربه و سابقه شرکت، تخصصی بودن و همچنین خدمات ارائه شده اهمیت زیادی انتخاب دارد. یک مرکز خرید خوب و مطمئن می تواند اصالت کالا، کیفیت مرغوب، پشتیبانی و رضایت را به همراه داشته باشد.
چگونه لوله آتشخوار را با بهترین کیفیت و قیمت خریداری کنیم؟
اگر برای خرید لوله آتشخوار به دنبال شرکتی معتبر و تخصصی هستید، ما در آلور فولاد با تعهد و تخصص و با کمال افتخار در کنارتان خواهیم بود. اما چرا آلور فولاد؟ چون آلور فولاد یک مجموعه تخصصی، جوان و با انگیزه برای ارائه بهترین خدمات در زمینه آهن آلات است. چون در سایت آلور فولاد به آدرس www.alverfoolad.com می توانید قیمت انواع لوله فولادی مانند لوله مانسیمان ، لوله گاز ، لوله سیاه درزدار و انواع ورق سیاه و ورق آلیاژی مانند: ورق ضد سایش st52 ، ورق a516، ورق a283 و سایر قاطع فولادی را دریافت کنید. همچنین از مشاوره تخصصی رایگان بهره مند شده و سفارش خود را با بهترین کیفیت و قیمت در جای جای ایران تحویل بگیرید.
شما مخاطبان عزیز برای دریافت جدیدترین قیمت لوله مانیسمان رده ۴۰ و لوله آتشخوار با تلفن ۸۸۶۶۸۲۱۴-۰۲۱ تماس بگیرید.
source