فهرست خبر اقتصادی آموزش ساخت انواع لوازم تزیینی و هنری در هنرکده نیوشا

صفر تا صد آموزش رزین اپوکسی در هنرکده نیوشا

آموزش رزین اپوکسی ، رزین اپوکسی این ماده شفاف  روز به روز محبوب تر می شود و رد پای آن را در بیشتر کار های دکوراتیو و تزینی و زیورآلات زیبا را می توان دید. در سال های اخیر، حجم تولید و فروش رزین های اپوکسی به طور جهشی افزایش یافته است. این به دلیل این واقعیت است که افراد بیشتری از خواص بی نظیر این ماده خاص اطلاع دارند.

 اما رزین اپوکسی دقیقا چیست و چه تفاوتی بین رزین اپوکسی و رزین پلی استر وجود دارد؟ ما تفاوت‌های بین رزین‌های مختلف، کاربرد آنها و بهترین محصولات موجود در بازار و رزین مناسب پروژه‌های خاص شما را در این مقاله توضیح می‌دهیم پس با ما همراه باشد.

رزین اپوکسی برای چه مواردی استفاده می شود؟

اساسا، رزین اپوکسی بسیار متنوع است و می تواند برای انواع کارهای هنری و صنایع دستی استفاده شود. نمونه های زیر تنها نمونه های کوچکی از انواع کار های است که با رزین اپوکسی ممکن است:

  • تعمیر سنگ فرش در داخل و خارج از منزل
  • آب بندی میز کار در آشپزخانه
  • قطعات رزین اپوکسی و چوب مانند تخته های برش
  • ایده های نوسازی مدرن برای ساختمان های قدیمی
  • جواهرات ساخته شده از رزین اپوکسی
  • تعمیرات سریع با رزین UV مخصوص
  • اشیاء هنری رزین اپوکسی مانند تصاویر هنری رزین
  • ریخته گری انواع قالب و فیگور
  • اشیاء تزئینی مانند رزین ژئود و ظروف پتری رزین
  • مبلمان رزین مانند میزهای ساخته شده از رزین اپوکسی
  • کف رزین برای حمام
  • درزگیرهای ضد آب برای کف گاراژ
  • ساخت آکواریوم و تراریوم
  • تعمیر و چسباندن قطعات کوچک به یکدیگر
  • رزین به عنوان روکش یا ژل کت برای ساخت قایق
  • کیت بردهای ساخته شده از رزین
  • پروژه های ساختمانی مدل

مزایای فوق العاده رزین اپوکسی

بسیاری از افرادی که برای اولین بار در مورد آن می شنوند یا می خوانند این سوال را از خود می پرسند: رزین چیست؟ به بهترین وجه می توان به این سوال با ذکر خواص ویژه آن پاسخ داد. خواص ذکر شده در زیر به محصولات ساخته شد با رزین اشاره دارد. بسته به سازنده و ارائه دهنده رزین ، ممکن است تا یک هفته محصول ساخته شده خشک شود. به طور کلی اطلاعات دقیق تری در این مورد در دستورالعمل های سازنده مستقیماً روی بسته بندی رزین اپوکسی را خواهید یافت. گاهی اوقات زمان خشک شدن کم و زیاد می شود ولی در حالت کلی خشک و سفت شدن رزین طول خواهد کشید و زمانی که محصول ساخته شده از رزین کاملا خشک و سفت شود ویژگی های که در ادامه گفته شده است را دارا است:

  • مقاومت سایشی بسیار بالا
  • به طور کلی استحکام بالای محصول
  • غیر حساس به ضربه (شکسته یا خرد نمی شود.)
  • معمولاً در حین تبدیل از مایع به جامد، انقباض کم است.
  • مقادیر چگالی حدود ۱٫۲ گرم (در هر سانتی متر مکعب)
  • مقاومت خوب در برابر اشعه ماوراء بنفش در محصولات با کیفیت بالا
  • تقریباً به تمام مواد (به عنوان مثال چوب) به خوبی می چسبد.
  • مقاومت حرارتی بالا
  • به عنوان یک عایق الکتریکی عمل می کند.
  • مقاومت اسیدی بالا
  • با آماده سازی زیرلایه به صورت دقیق، رزین اپوکسی به سختی ترک می خورد.
  • مقاومت خوب در برابر هوا در فضای بازو آزاد

نکته: رزین اپوکسی با کیفیت بالا نیز در حالت مایع به سختی قابل اشتعال است یا اصلا قابل اشتعال نیست.

رزین اپوکسی

آموزش پتینه کاری در هنرکده نیوشا

پتینه(Patina) در لغت به معنای کهنگی، زنگار و خوردگی سبز رنگی است که در روی فلز مس ایجاد می‌شود. هنر پتینه یا پتینه‌کاری ، هنری با اصالت ایتالیایی و به معنای به‌کارگیری روش‌هایی برای کهنه کردن اجسام، اشیا هنری و سطوح مختلف است. در پتینه‌کاری به کمک رنگ‌های پوشاننده، تیره کننده، روشن کننده، مات کننده و متریال‌های دیگر به اشیا و سطوح، حالتی کهنه و آنتیک داده می‌شود.

هنر پتینه با اضافه کردن نقوش رنگی اکثراً بدون الگو، کیفیت جدیدی به فضا، دیوار و ظروف می‌بخشد. هر پتینه کاری برای هر جز از کارش روندی مناسب و متفاوت ابداع می‌کند که تا قبل از دیدن کار پایانی، نمی‌توان تصور کاملی از آن داشت. به این روش آزاد در هنر پتینه، مانور روی سطوح می‌گویند.

پتینه کاری | آموزش پتینه کاری در هنرکده نیوشا

کاربرد هنر پتینه

دو کاربرد رایج در هنر پتینه وجود دارد؛ یکی از آن‌ها کهنه‌نمایی لوازم جدید برای ایجاد سبکی متفاوت و نشان دادن قدیمی بودن لوازم در دکوراسیون فضاهای داخلی و بیرونی است. کاربرد دوم استفاده از روش‌های پتینه‌کاری به عنوان پوشش هنری روی سطح دیوارها در ساختمان است. در این کاربرد از انواع رنگ‌های روغنی، آکریلیک و پلاستیک و انواع متریال‌ها برای ایجاد بافت و سطوح برجسته استفاده می‌شود.

آموزش ساخت قالب سیلیکونی در هنرکده نیوشا

قالب سیلیکونی که در ادامه آموزش می‌دهیم برای ساخت مجسمه، زیورآلات، صابون و شمع به کار می‌رود. حتماً هنگام ساخت این قالب‌ها دستکش به دست داشته باشید تا پوستتان آسیبی نبیند.

دو روش کارساز و خوب برای ساخت قالب سیلیکونی وجود دارد. یکی از روش‌ها ممکن است هزینه‌بر باشد و از مواد صنعتی استفاده می‌شود، دیگر روش نیز روش ساخت قالب سیلیکونی خانگی است که برای مشاغل خانگی بسیار مناسب می‌باشد و هزینه کمی دارد.

ساخت قالب سیلیکونی

آموزش ساخت قالب سیلیکونی با سیلیکون

مرحله ۱: آماده‌سازی مدل برای قالب‌سازی

مدل و نمونه شما باید شکلی داشته باشد،ممکن است شکل خانه باشد یا برگ می‌توانید هر شیء یا مجسمه و تندیسی که در نظر دارید برای این کار استفاده کنید تا قالبی به همان شکل برای آن تهیه کنید.

برای شروع غیر از شکل قالب، شما باید جعبه پلاستیکی یا شیشه‌ای،مقوای نیز داشته باشید تا طرح و مدل خود را در آن قرار دهید. بهتر است جعبه از جنس شیشه باشد اما شما می‌توانید از جعبه‌هایی با جنس مقوایی سخت و یا چوب نیز استفاده کنید.

قدم بعدی شما، ثابت نمودن نمونه اولیه برای قالب‌گیری است. شی‌ء یا هر نمونه‌ای که برای شکل قالب در نظر دارید را داخل جعبه قرار دهید، دقت کنید که قبل از چسباندن نمونه یا شی‌ء، باید آن را تمیز کنید و مطمئن باشید هیچ‌گونه آلودگی در سطح آن وجود نداشته باشد.نمونه باید حتما بدون عیب و ایراد باشد.

مرحله ۲: مخلوط کردن و آماده‌سازی سیلیکون

نسبت به حجم و ابعاد مدلتن باید سیلیکون تهیه کنید. سیلیکون یک محصول دوجزئی است که همراه با سیلیکون باید هاردنر نیز تهیه کنید. ترکیب هاردنر و سیلیکون باعث آغاز فرآیند سفت شدن سیلیکون می‌شود. پس از اندازه‌گیری میزان لازم سیلیکون، طبق دستور مصرف درج شده بر روی ظرف به اندازه ۲ تا ۴ درصد از وزن سیلیکون هاردنر را اضافه نمایید و خوب به هم بزنید تا کامل مخلوط شود. در اینجا سیلیکون شما کم‌کم شروع به سفت شدن می‌کند.

مرحله ۳: ریختن سیلیکون در محفظه

بعدازاینکه مواد را خوب ترکیب کردید سریعاً و قبل از سفت‌تر شدن سیلیکون آن را در جعبه موردنظر بریزید. دقت کنید که نمونه و شی‌ء شما کاملاً باید توسط سیلیکون پوشیده شود.بعد از ۸ ساعت قالب سیلیکونی شما آماده است. آن را از جعبه در بیاورید و قسمت‌هایی که می‌توانید برش دهید را برش داده و سپس از قالب خود استفاده کنید.

آموزش شمع سازی در هنرکده نیوشا:

شمع های جز بهترین المانها در طراحی داخلی منزل و  دکوراسیون خانه هاست. استفاده از شمع در فضای خانه می تواند حس آرامش را به افراد القا کند. شمع ها از نظر شکل ، رنگ و حتی رایحه بسیار متنوع هستند و شما به راحتی میتوانید بدون صرف هزینه ای گزاف برای خرید این المان برای زیبایی منزلتان ، آن را در خانه تهیه کنید و با توجه به سلیقه و سبک منزل خود آنها را دیزاین کنید. در ادامه با استفاده از قالب های سیلیکونی آماده که در هنرکده نیوشا موجود هستتند به طور کامل شما را با مراحل ساخت شمع در خانه آشنا خواهیم کرد پس با ما همراه شوید.

عطر شمع:

برای خوشبو بودن شمع در هنگام سوختن به کار می رود ؛ عطر شمع را هنگامی که می خواهید پارافین ذوب شده را در قالب بریزید به آن اضافه کنید ؛ عطر شمع در انواع گوناگون وجود دارد مانند عطرهای مایع ، عطرهای طبیعی و موم های جامد معطر که به صورت آماده در بازار به فروش میرسند. رنگ های شب نما یا فلورسنت : این رنگ ها به صورت پودر در بازار موجود بوده و در شمع های پودری ، پولکی و … مورد استفاده است.

نکات مهم در شمع سازی:

  • قبل از شروع روی سطح کار را با روزنامه بپوشانید.
  • تمام ابزارهای لازم را از قبل تهیه کنید و کنار دست تان قرار دهید.
  • دقت کنید هنگام ذوب کردن پارافین آب به داخل ظرف نرود.
  • قالب باید کاملاً سالم ، خشک و بدون خراشیدگی و ترک باشد.
  • برای تمیز کردن ظرف پارافین نیازی به شستن آن ندارید بلکه می توانید بلافاصله پس از استفاده آن را با دستمال کاغذی و یا پنبه تمیز کنید.
  • برای سرد کردن پارافین هیچ گاه آن را در فریزر قرار ندهید چون شمع پس از سرد شدن ترک میخورد ولی میتوانید ان را در یخچال قرار دهید.
  • چنان چه شمع به راحتی از قالب جدا نشد آن را مدت بیشتری در یخچال قرار دهید.
  • برای این که کف شمع صاف و یکدست شود آن را ته یک سطح داغ بکشید تا کاملاً صاف شود

خرید قالب سیلیکونی از هنرکده نیوشا

قالب های سیلیکونی هنرکده نیوشا با تعداد بیش از ۷۰۰ نوع قالب با سیلیکون های فودگریت تولید میشوند که بالای ۵ سال طول عمر دارند .از اشکال ساده مانند قلب و ستاره تا الگوها و بافت های پیچیده موجود میباشد . انعطاف پذیری مواد باعث می شوند تا طرح های پیچیده و جزییات ظریف در قالب ثبت شوند و برخلاف انواع دیگر قالب ها قالب های سیلیکونی قابل شستشو در ماشین ظرفشویی هستند و تمیز کردن را سریع و آسان میکند .

سیلیکون چیست؟

سیلیکون از جمله پلیمرهایی به شمار می رود که با توجه به سختار مولکولی آن مقاومت حرارتی و کشسانی بیشتری نسبت به سایر مواد آلی دیگر دارد . از سیلیکون ها میتوان جهت نمونه برداری و قالب گیری از الگو و مدل ها جهت تولید استفاده نمود . سیلیکون قالب گیری در صنعت تولید محصولات کامپوزیت و فایبرگلاس و مجسمه سازی و … به صورت گسترده کاربرد فراوانی دارد .

قالب سیلیکونی

قالب های سیلیکونی برای عمل قالب گیری و درآوردن شکل دلخواه برای مصارف گوناگون، استفاده می گردد.به دلیل انعطاف پذیری و دوام بالای قالب سیلیکونی، در موارد مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند.

چرا باید از هنرکده نیوشا قالب سیلیکونی خرید؟

بیشتر بیس های هنرکده نیوشا با پرینتر سه بعدی تولید میشوند که بسیار باکیفیت و بی ایراد هستند و هیچ عیب و نقصی ندارند .نمونه ها کاملا بدون حباب هستند و قالب های سیلیکونی با دستگاه وکیوم کاملا حباب گیری میشوند.

انواع قالب سیلیکونی

قالب‌ های سیلیکونی در انواع مختلفی در بازار موجود هستند. بعضی از انواع معمول آنها عبارتند از:

قالب‌های سه بعدی: این قالب‌ها برای ساخت اشیاء با شکل‌های پیچیده و سه بعدی مناسب هستند و قابلیت تولید اشکال بسیار متنوع را دارند.

قالب‌های دو بعدی: این قالب‌ها برای ساخت شیء با شکل‌های ساده‌تر و دو بعدی به‌خصوص برای ساخت جواهرات و آویزها بسیار مناسب هستند.

قالب‌های سفیدک: این قالب‌ها با یک پودر سفیدکی پوشش داده می‌شوند تا قالب پایه آنها در زمان ترکیب به آسانی جدا شود.

قالب‌های شفاف: این قالب‌ها معمولاً در ساخت اشیایی با شکل‌های شفاف و درخشان استفاده می‌شوند و اجازه می‌دهند تا شما محصولات شفاف و با کیفیت بالا تولید کنید.

قالب‌های طبیعی: این قالب‌ها برای تولید اشیاء با پوست، سنگ‌ها، گیاهان و دیگر مواد طبیعی مناسب هستند.به‌طور کلی، قالب‌ به اندازه اشیاء و نیاز شما متفاوت هستند و شما می‌توانید بر اساس نیاز خود انتخاب کنید.

برای نگهداری بهتر از قالب سیلیکونی چه باید بکنم؟

تا حدممکن برای درآوردن محصول،قالب را برگردان کامل نکنید.اگر با توجه به طرح نیاز به برگردان بود، سریعا قالب را به حالت اولیه در آورید؛ قالبها از محل اتصال سطح بیرونی به داخلی آسیب پذیر هستند .قالب را در معرض هوا و محیط باز قرارندهید .
اگر قرار است مدت طولانی تری از قالب استفاده نکنید آن را با سلفون بپوشانید (نه خیلی سفت)
درصورت امکان در طول زمان از روغن سیلیکون برای چرب نمودن و افزایش عمر قالب استفاده کنید.
قالبها را فشرده و کج نگه داری نکنید . قالب نوعی پلاستیک هست و تغییر فرم پیدا میکند.

کاربرد قالب های سیلیکونی را میتوانیم برای موارد زیر استفاده کنیم:

  • رزین
  • شمع سازی
  • سنگ مصنوعی
  • پودرسنگ هنری
  • صابون سازی
  • کیک و فوندانت
  • خمیر چینی
  • حنا و بقیه موارد

برای خرید قالب سیلیکونی حتما به جنس سیلیکون و… توجه فرمایید.میتوانید قالب های سیلیکونی را از هنرکده نیوشا با بهترین قیمت و بهترین کیفیت تهیه نمایید.

خمیر چینی یک خمیری مدل سازی و مجسمه سازی است که از نشاسته ذرت و چسب سفید ساخته می شود و علیرغم وجود چینی در نام آن ،چینی یا سرامیک جز مواد سازنده آن نیست با این حال مقدار کمی روغن و گلیسیرین دارد که می تواند به این ماده بافت چینی مانند و صاف بدهد. علاوه بر این ما می توانیم به راحتی این مواد را در خانه با استفاده از نشاسته ذرت درست کنیم.

بیشتر مواد تشکیل دهنده این ماده زیست تخریب پذیر هستند. بنابراین برای جلوگیری از رشد باکتری ها و قارچ ها می توانیم آب لیمو یا بنزوات سدیم به آن اضافه کنیم. اگرچه خمیر چینی غیر سمی است، ولی خوراکی نیست. علاوه بر این، ارزان و آسان در خانه قابل تهیه است.

اگر قصد درست کردن خمیر چینی را در خانه داشته باشیم ابتدا باید نشاسته ذرت را با چسب چوب ر به نسبت ۱:۱ مخلوط کنیم و مقدار کمی گلیسیرین، روغن بچه یا روغن پخت و پز اضافه کنیم تا مخلوط یکدست شود و در هنگام خشک شدن ترک خوردگی کمتری داشته باشیم. سپس باید مواد را در مایکروویو یا  روی اجاق گاز حرارت دهیم تا به شکل خمیر در بیاید. در مرحله بعد می توانیم مخلوط را به صورت گلوله جمع کنیم و اجازه دهیم خنک شود. بعد از آن می‌توانیم آن را ورز دهیم و کشش دهیم تا خمیری نرم و کشدار به دست آید. برای نگهداری خمیر آن را نباید در یخچال نگهداری کرد. در واقع اگر مواد را به درستی بپیچیم، این ماده در دمای معمولی حداقل یک هفته بدون مواد نگهدارنده دوام می آورد. در ادامه این مقاله نحوه ساخت خمیر چینی و نکات مهم در استفاده از این خمیر را با شما کاملا در میان خواهیم گذاشت  پس با ما همراه باشید.

کار با خمیر چینی

چینی سرد از نظر خصوصیات کاری شبیه خمیر قند و فوندانت است. نسبتاً نرم است بنابراین برای ساخت گلبرگ‌های گل مینیاتوری ، به خوبی کار می‌کند.

اکثر مینیاتوریست ها از این ماده برای گل کاری در مقیاس کوچک نیز استفاده می کننداکثر اقلام ساخته شده از خمیر چینی نسبتاً کوچک هستند زیرا ترک خوردن در مدل های بزرگتر رواج دارد و می تواند مشکل ساز شود.

هنگام کار با ظروف چینی سرد، باید ابزارهای استاندارد مدل‌سازی و همچنین ابزارهای بافت، یک ظرف نشاسته ذرت/ برای برای جلوگیری از چسبیدن خمیر چینی به ابزار ها  و مقداری کرم دست یا روغن بچه برای پوشاندن دست‌ها یا ابزارهایتان داشته باشید. برای چسباندن یا به هم پیوستن قطعات ساخته شده لازم است که قسمت اصلی را با مقداری آب خیس کنید.

مدل های ساخته شده از خمیر چینی حداقل به ۲۴ ساعت زمان برای خشک شدن در هوا نیاز دارند. مدل های که ضخیم‌تر از ۶ میلی‌متر هستند ممکن است به زمان بیشتری نیاز داشته باشند. هر چی مدل ها ضخیم تر باشند احتمال ترک برداشتن خمیر چینی بیشتر است.

سایت هنرکده نیوشا از بهترین سایت های آموزش ساخت قالب سیلیکونی و اکسسوری سنگی در ایران می باشد. امروزه سایت های آموزشی زیادی همانند سون لرن، فرادرس، سایت هنری، زومیت، هنرکده نیوشا، همیار وردپرس و نی نی سایت هستند که می توان گفت در در تمام حوزهای آموزشی مانند هنری،درسی،آموزش ساخت اکسسوری،آموزش اخت قالب سیلیکونی و سایر موارد آموزشی فعالیت دارند و جزء بهترین ها می باشند. در دوره آموزش جامع هنرکده نیوشا شما عزیزان تمام مهارت های لازم برای تبدیل شدن به یک تولید کننده حرفه ای انواع لوازم تزئینی و قالبهای سیلیکونی دو بعدی و سه بعدی را می آموزید.تمام نکات و روش های لازم را برای ساخت و تولید این وسایل را می آموزید و تبدیل به فرد بسیار حرفه ای و خلاق می شوید که علاوه بر ساخت وسایلی مانند جاکلیدی،تابلوی دکوراتیو و… می توانید طرح های جدیدی براساس علایق خود بسازید (میتوانید قالب سیلیکون هر چیزی را بسازید و بعد از آن در طرح ها و وسایل تزئینی خود استفاده کنید). انواع لوازم تزئینی مانند جاکلیدی،دیوارکوب، تابلوی دکوراتیو،انواع استندها و انواع گیفت های مراسمات و..که ساخته شده اند با پودر سنگ ترک و قالبهای سیلیکونی بخاطر خاص و شیک بودن و همچنین قیمت مناسبی که این محصولات نسبت به سایر لوازم تزئینی مانند رزین و… دارند میتواند شما را به درآمدهای بسیار بالا برساند اگر به صورت حرفه ای ساخت این وسایل را آموزش دیده باشید.

منبع:

https://nioshamold.ir/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.

[کل: 3 میانگین: 5]

source

توسط ecokhabari.ir