عضویت ۱۰ هزار نفر در ” کانون مخترعین ایران “

فناوری

اقتصاد ایران: مدیرعامل کانون مخترعین ایران گفت: این کانون بیش از ۱۰ هزار نفر عضو در سراسر کشور دارد و مخترعان این کانون موفق شده‌اند ۱۱۷ مدال را از مسابقات بین‌المللی اختراعات کسب کنند.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، سحر سپهر مدیرعامل کانون مخترعین ایران اظهار کرد: کانون مخترعین ایران یک سازمان مردم‌نهاد است که در سال ۱۳۸۶ با مجوز سازمان ملی جوانان فعالیت خودش را آغاز کرده است و بعد از آن از وزارت ورزش و جوانان و در حال حاضر نیز از وزارت کشور مجوز دارد.
وی افزود: این کانون بیش از ۱۰ هزار نفر عضو در سراسر کشور دارد و در سطح ملی فعالیت می‌کند. مخترعان این کانون موفق شده‌اند ۱۱۷ مدال را از مسابقات بین‌المللی اختراعات که زیر نظر فدراسیون بین‌المللی مخترعین و سازمان مالکیت فکری جهانی است، کسب کنند. این مسابقات سالانه در کشورهای مختلف برگزار می‌شود و ایران نیز جزو کشورهایی است که در این مسابقات شرکت می‌کند.
مدیرعامل کانون مخترعین ایران در پاسخ به این سوال که نحوه آشنایی مخترعان با این کانون چگونه است، گفت: به این دلیل که فعالیت این کانون به صورت مردمی است در رویدادها، همایش‌ها، نمایشگاه‌ها و سمینارهایی که برگزار می‌کنیم افراد از جمله مخترعین یا افرادی که در بخش صنعت، کشاورزی و خدمات فعال هستند یا اساتید دانشگاه‌ها و صنعتگران از این طریق با ما ارتباط برقرار می‌کنند؛ راه دیگر از طریق شبکه‌های اجتماعی است که این ارتباط شکل می‌گیرد.
سپهر تصریح کرد: ما ۵۴۷ گروه علمی و تخصصی داریم که همه گروه‌ها مسئولان خودشان را دارند و با زیرمجموعه‌های خود در ارتباط هستند و این ارتباط را به این صورت برقرار می‌کنند.
وی با اشاره به اهداف تشکیل کانون مخترعین گفت:‌ اهدافی که کانون مخترعین ایران دنبال می‌کند، برقراری ارتباط بین مخترعین و اختراعات با بخش صنعت، کشاورزی و خدمات است و همچنین رفع معضلاتی که در این حوزه وجود دارد.
مدیرعامل کانون مخترعین ایران گفت: برنامه‌های ما به چند بخش تخصصی تقسیم شده است؛ یکی ارائه روش‌های علمی ۱۰۰ درصد آزمایش شده برای حذف آفات کشاورزی است چراکه یکی از معضلات مهمی که در کشور داریم در این زمینه است. دیگری روش علمی برای ضدعفونی هوای دامداری‌ها و برترین روش‌های عملیاتی شده آبیاری درختان است.
وی ادامه داد: مهم‌ترین موضوع و چالش آینده، موضوع تغذیه و امنیت غذایی است که ما در دو بخش به آن می‌پردازیم که یکی بخش کشاورزی و دیگری بخش دامداری است. کشاورزی و دامداری ما نیاز به روش‌های جدید و نوین دارد تا معضلات حل شود تا ما به محصولاتی بپردازیم که آفات کشاورزی حذف شود.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.

[کل: ۰ میانگین: ۰]

source

توسط ecokhabari.ir