پروژه آبرسانی کهنه‌جلگه در خراسان شمالی با اقدام قرارگاه منطقه‌ای ثامن الائمه نیروی زمینی سپاه، به بهره‌برداری رسید.

 به گزارش ایسنا، سردار محمد پاکپور در آیین بهره‌برداری از پروژه آبرسانی کهنه‌  جلگه خراسان شمالی که با مشارکت نیروی زمینی سپاه انجام شد، اظهار کرد: نیروی زمینی سپاه در کنار اجرای شبانه‌روزی ماموریت بزرگ و حساس پاسداری از امنیت کشور و مردم، گسترش مشارکت جهادی در پیشرفت و سازندگی کشور و خادمی ملت را افتخار خود می‌داند.

وی افزود: در کنار انجام شبانه‌روزی رسالت مهم و ماموریت بزرگ حفظ و پاسداری از امنیت کشور در لایه‌های گوناگون و جغرافیای وسیع کشور، روند مشارکت نیروی زمینی در پیشرفت و سازندگی کشور افزایش و گسترش پیدا کرده است.

پاکپور یادآور شد: از بزرگترین جلوه‌های مبارزه با دشمن، خدمت به مردم است، چراکه دشمن برای سد کردن راه پیشرفت این ملت و در فشار و تنگنا قرار دادن زندگی آنان به هر جنایت و اقدامی دست زده اما هر بار ننگ و ناکامی تازه‌ای برداشت کرده است.

فرمانده نیروی زمینی سپاه ادامه داد: سپاه و نیروی زمینی آن برای خدمت به مردم و کمک به پیشرفت کشور از هر امکان و ظرفیتی در کنار اجرای سایر ماموریت‌های ذاتی دریغ نکرده است. مشارکت در جهاد آبرسانی به مناطق دارای تنش آبی یا فاقد آب آشامیدنی سالم یکی از عناوین مهم فهرست اقدامات سپاه پاسداران است. 

وی با بیان اینکه در جهاد بزرگ آبرسانی سپاه، تأمین آب بیش از ۱۰ هزار روستا در استان‌های مختلف هدف‌گذاری شده است، تاکید کرد: سهم نیروی زمینی از این تعداد ۳۰۰۰ روستاست که از این میزان تاکنون عملیات آبرسانی به ۷۰۰ روستا در سخت‌ترین مناطق جغرافیایی کشور از سوی نیروی زمینی سپاه به مرحله بهره‌برداری رسیده و میزان پیشرفت نهضت آبرسانی توسط این نیرو در روستاهای باقیمانده بیش از ۹۰ تا ۹۵ درصد است.

همچنین سردار حسن‌زاده جانشین قرارگاه سازندگی و محرومیت‌زدایی نیروی زمینی سپاه نیز در سخنانی در این مراسم یادآور شد: با بهره‌برداری از فاز یکم و دوم این پروژه‌، بیش از ۹۰۰۰ نفر از جمله ساکنان روستاهای محمد عوض، محمدآباد، شاتوت، یموق، کوه قلعه، چاقان، کاریز، کلاته اله قلی، کهنه جلگه، محمد بردی، ساخلی ایلمان، شبلی، شورسو و یارچلی از برکات و مزایای آن بهره‌مند خواهند شد.

وی افزود: در نهضت آبرسانی به روستاها و نقاط مواجه با تنش آبی نیز شاهد مشارکت تمام‌قد نیروی زمینی سپاه هستیم که همه تعهدات مربوط به این طرح در زمان تعیین‌شده به اتمام خواهد رسید. 

سردار قربان محمداشعری فرمانده قرارگاه منطقه‌ای ثامن الائمه هم با اشاره به ویژگی‌های اجرای این پروژه، گفت: قرارگاه منطقه‌ای ثامن الائمه با بکارگیری  تیپ جوادالائمه خراسان شمالی در حالی اجرای این پروژه را عهده‌دار شد که پیمانکار قبلی به دلیل سختی مسیر، آن را رها کرده بود اما با کار جهادی، در کوتاه‌ترین زمان و پایین‌ترین هزینه و بالاترین کیفیت این پروژه به مرحله بهره‌برداری رسید.

وی افزود: برای این پروژه بیش از ۲۳ میلیارد تومان در قالب ایجاد ۳ ایستگاه پمپاژ، دو مخزن ۲۵۰ متر مکعبی، ۲۰ حوضچه و ۶۷۳۸ متر خطوط انتقال و بیش از ۳۳۰ متر محوطه‌سازی هزینه شده است.

به گزارش ایسنا، با بهره‌برداری از این پروژه بیش از ۴۰۰۰ نفر از اهالی روستاهای دارای تنش آبی در شهرستان مانه و سملقان خراسان شمالی در مدار بهره‌برداری از آب آشامیدنی پایدار قرار ‌گرفتند.

پیشرفت فاز دوم این پروژه با مشارکت قرارگاه منطقه‌ای ثامن الائمه با عنوان «مجتمع پرسه‌سو» در شهرستان راز و جرگلان در حال اجراست که به زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

انتهای پیام

source

توسط ecokhabari.ir