عملکرد سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور در ادامه سلسله نشست‌های بررسی عملکرد شرکت‌ها توسط دیوان محاسبات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل دیوان محاسبات کشور، در این جلسه علی کامیار دادستان دیوان محاسبات با اشاره به اهمیت حمل‌ونقل، بر رفع چالش‌ها و موانع موجود در بخش راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تأکید کرد.

وی بیان کرد: تسریع در خروج تجهیزات خریداری‌شده راهداری از گمرک، نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی و همچنین رفع نقاط حادثه‌خیز از موضوعات بسیار مهمی است که باید بیش‌ازپیش مورد توجه مسئولان متولی قرار گیرد.

کامیار گفت: امروز در برخی از نقاط کشور وضعیت راه‌ها مناسب نیست، بنابراین در این زمینه نیازمند یک نگاه ویژه و فرابخشی برای خدمت‌رسانی به مردم هستیم.

دادستان دیوان محاسبات کشور همچنین در این جلسه بر استفاده بیشتر از ظرفیت تولیدات داخلی در زمینه ماشین‌آلات راهداری تاکید کرد.

داریوش امانی رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور نیز با قدردانی از مسئولان دیوان محاسبات کشور در برگزاری نشست های تعاملی اظهار داشت: این سازمان از نقطه صفر مرزی ترانزیت مسافر، بار و جابجایی کالاهای اساسی را بر عهده دارد و یکی از دستگاه‌های تأثیرگذار در خدمات‌رسانی به آحاد مختلف جامعه شمار می‌رود.

وی افزود: کمک به نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی با مشارکت بخش خصوصی، رفع نقاط حادثه‌خیز، ترمیم و آسفالت راه‌های مواصلاتی کشور و کمک به تسریع در ترخیص تجهیزات خریداری‌شده از گمرک موضوعاتی است که نیازمند همراهی دیوان محاسبات هستیم.

براساس این گزارش، بررسی آخرین وضعیت طرح‌های نوسازی ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای، اجرای حساب واحد خزانه، درآمد حاصل از عوارض آزادراهی، شرکت‌های آزادراهی و رفع و اصلاح نقاط حادثه‌خیز از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست همچنین مقایسه درآمد پیش‌بینی‌شده سازمان راهداری طی سنوات اخیر، هزینه‌های تملک سازمان، هزینه‌های راهداری و نگهداری، چالش‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از جمله عدم واریزی درآمدهای عوارض، طرح‌های عمرانی در دست اجرا، بودجه این سازمان و… مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

انتهای پیام

source

توسط ecokhabari.ir