به گزارش ایسنا، امین طلاییزاده، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان پهپاد کشاورزی را از دستاوردهای این شرکت دانست و گفت: این پهپاد پرنده بدون سرنشین است که میتوان با کاهش هزینه در امور سمپاشی و کاشت از آن استفاده کرد؛ این پهپادها توانایی حمل سم، کود مایع و انواع آفت کشهای محصولات کشاورزی را با ظرفیتهای ۱۰ و ۲۰ لیتری دارند.
وی با اشاره به اینکه در فصلهای گرم سال در شهرهای جنوبی کشور به علت اینکه تبخیر محلول زیاد است، امکان محلولپاشی در طول روز وجود ندارد؛ ادامه داد: این پرنده میتواند به راحتی در شب عملیات سمپاشی را انجام دهد و دوم اینکه میتواند سمپاشی را با سرعت حرکت خود تنظیم کند و این باعث میشود که محلولپاشی به صورت یکنواخت در تمام زمین اتفاق بیفتد.
طلاییزاده سرعت و قدرت بالا را از مزایای این محصول ذکر کرد و یادآور شد: این پهپاد با پاشش یکنواخت روی کل زمین قادر است با ۱۰ لیتر محلول هر هکتار را محلول پاشی کند؛ همچنین سرعت کار در مقایسه با روش سنتی ۱۰ برابر افزایش مییابد، مثلا در روش سنتی حداکثر تا ۵ هکتار را میتوان در روز محلولپاشی کرد، اما با استفاده از این پهپادها تا ۵۰ هکتار در روز قابل محلولپاشی است؛ این سرعت پاشش به مبارزه با آفات و بیماریها در زمان طلایی کمک بسزایی میکند.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، مدیر عامل این شرکت دانشبنیان با اشاره به اینکه این پهپادها کمک شایانی به صرفهجویی در مصرف آب و سم میکنند، خاطرنشان کرد: ۹۸ درصد در مصرف آب و ۳۰ درصد در مصرف سم صرفهجویی میشود. این پهپادها به صورت خودکار با سامانههای ماهوارهای حرکت میکنند و همه نقاط زمین را بطور یکنواخت پوشش میدهند و هیچ نقطهای چند بار سمپاشی نمیشود و از دست نمیرود. در این پهپادها میزان پاشش با سرعت پهپاد تنظیم میشود که این امر باعث یکنواختی توزیع سم در هر هکتار میشود.
انتهای پیام