ذبیح الله عبدی نیا در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اقدامات صورت گرفته طی سال جاری تصریح کرد: باتوجه به اصلی ترین ماموریت شرکت که برمبنای انتقال پایدار و ایمن مواد نفتی قرار گرفته است برای تضمین این فرآیند پیچیده و حساس در بخش انتقال فرآورده ها بیش از ۱۰ هزار و در بخش انتقال نفت خام بیش از ۲۰۰۰ برنامه از بازه زمانی ابتدای سال جاری تا دی ماه، براساس ورودی داده های واحد برنامه ریزی شرکت ملی پخش، تنظیم شده است.
افزایش ۱۶ هزار میلیارد تومانی در سقف تامین اعتبار طرح ها
وی با بیان اینکه امسال سال موافقت نامه ها برای شرکت های تابعه پالایشی بوده است، افزود: در بخش تامین سرمایه اجرای طرح های توسعه ای و نگهداشت، با اقدامات و پیگیری های صورت گرفته با اخذ مجوز شورای اقتصاد و مبادله اصلاحیه های موافقت نامه های طرح های سرمایه ای شرکت پس از مکاتبات صورت گرفته از طرف وزیر نفت با سازمان برنامه و بودجه با ارتقاء اعتبار از حدود چهار هزار میلیارد تومان به سقف ۲۰ هزار میلیارد تومان موافقت و در نهایت مصوب شد.
مدیر برنامه ریزی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران افزود: تامین اعتبار تقاضاها، پروژه ها و پروانه کارهای سرمایه ای بالغ در ۲۰۰ مورد و اعتباری در حدود ۱۰۰ هزار میلیارد ریال علیرغم محدودیت ها و کمبودهای شدید اعتباری در موافقت نامه های سرمایه ای محقق شد.
عبدی نیا تشریح کرد: در این فرآیند از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۸۰ تقاضا برای کالاهای سرمایه ای و ۱۶۰ پروانه کار (به منظور اجرای طرح ها) به لحاظ فنای و اقتصادی ارزیابی شده اند.
تسریع در عملیات اجرای طرح اتصال ۱۱ نیروگاه به شبکه خطوط لوله
وی با اشاره به اینکه پیگیری ها و نظارت بر اجرای طرح اتصال ۹ نیروگاه به شبکه انتقال خطوط لوله فرآورده های نفتی ادامه دارد، گفت: در سال گذشته نیروگاه نکا به شبکه خطوط متصل شد، طی ماه گذشته نیز کلنگ اتصال نیروگاه علی آباد گلستان به زمین زده شده و این واحد صنعتی در دست عملیات اجرایی است.
عبدی نیا با بیان اینکه دو نیروگاه ایسین و هنگام بندرعباس نیز به مجموعه نیروگاه های منتخب افزوده شده است تا مجموعه این نیروگاه ها را به ۱۱ مورد برساند، گفت: سه نیروگاه دیگر تابان، چادرملو یزد و خرم آباد در دست اقدام هستند و خطوط لوله های مربوط به این طرح ها در کارخانه سلفجگان تامین خواهد شد.
بهینه سازی مصرف انرژی؛ اولویت صنعت انتقال نفت
وی با اشاره به اینکه در بخش مدیریت انرژی اقدامات متعددی در حال انجام است، اظهار کرد: اخذ معاینه فنی برای کلیه موتورخانه های منطقه غرب، نصب یک دستگاه پنل خورشیدی به همراه نورافکن جهت استفاده ازمایشی در محل تاسیسات انتهایی سنندج از جمله برنامه هایی بوده که طی سال جاری به اتمام رسیده است.
مدیر برنامه ریزی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با تاکید براینکه بهینه سازی مصرف انرژی از جمله اولویت هایی است که در تمامی برنامه ها لحاظ می شود، افزود: استفاده از توربین برق اضطراری مرکز منطقه لرستان در ساعات اوج بار تابستان ۱۴۰۲ و اصلاح عملیات در خط “۱۶ شازند- ری در منطقه مرکزی از اقداماتی بوده است که به منظور بهینه سازی مصرف انرژی عملیاتی شده است.
عبدی نیا با اشاره به مجموعه ای اقداماتی که در بخش مهندسی کیفیت و بهره وری صورت گرفته است، اظهار کرد: برنامه ریزی و نظارت بر ممیزی داخلی مناطق دوازده گانه در خصوص سیستم های مدیریت یکپارچه (IMS)و اجرای پروژه پیاده سازی و استقرار سیستم های مدیریت یکپارچه در ستاد نیز به اجرا رسیده است.
وی با تاکید بر اهمیت شناسایی ریسک های پروژه ها گفت: باتوجه به اهمیت موضوع تشکیل کمیته ریسک و شناسایی ریسک های کلان سازمان با حضور نمایندگان واحدها در کوتاه ترین زمان طی سال شکل گرفته است، تا این فرآیند به صورتی منسجم از بستر کمیته نظارت و مدیریت شود.
انتهای پیام