ایسنا/لرستان رئیس سازمان برنامه‌ و بودجه گفت: پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان سال ۱۵۰۰ میلیارد تومان به طرح‌های عمرانی استانی و ملی استان لرستان اضافه تخصیص خواهیم داد.

داود منظور امروز، ۱۰ بهمن‌ماه در جمع اهالی منطقه تاج امیر با تبریک ایام‌الله دهه فجر اظهار کرد: خدا را شاکریم که به برکت جمهوری اسلامی، امام راحل و مقام معظم رهبری و همچنین روحیه جهادی همه مردم، امروز شاهد این هستیم که علیرغم همه فشارهای خارجی، کشور سرافرازانه و مقتدرانه رو به پیشرفت و صحنه سازندگی و افتخارآفرینی است.

وی با بیان اینکه لرستان جزو استان‌هایی است که باید به‌طور ویژه به آن توجه کنیم، افزود: با توجه به عقب‌ماندگی‌هایی که به‌طور تاریخی در این استان وجود داشته است، باید شتاب پروژه‌های زیرساختی و عمرانی را در این استان افزایش دهیم.

منظور با اشاره به اینکه نزدیک به ۵۰ طرح و پروژه در لرستان تا پایان سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: این پروژه‌ها در همه حوزه‌ها نظیر آموزش‌وپرورش، آموزش عالی، بهداشت و درمان، حمل‌ونقل، آب و آب‌رسانی و. ‌. هستند که جا دارد از همکاران سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان که با جدیت موضوعات را پیگیری می‌کنند قدردانی کنیم.

وی تصریح کرد: ما در سازمان برنامه‌وبودجه خود را متعهد می‌دانیم که شاخص‌های توسعه‌یافتگی را در استان‌های مختلف به هم نزدیک کنیم یعنی توازن توسعه و عدالت بین استانی یکی از رویکردهای مهم دولت سیزدهم است.

معاون رئیس‌جمهور با تأکید بر رویکرد دولت مبنی بر تکمیل پروژه‌های ناتمام ادامه داد: در این دولت بنا داریم پروژه‌هایی را که سال‌ها ناتمام مانده و مردم انتظار بهره‌برداری از آن‌ها را دارند به نتیجه برسانیم که سد تاج امیر که امروز آبگیری شد، یکی از این طرح‌هاست. طرحی که از سال ۱۳۹۰ آغاز شده و تا ابتدای دولت سیزدهم ۴۰ درصد پیشرفت داشته و با اهتمام وزیر جهادی نیرو، معاون آب، مدیرعامل آب منطقه‌ای لرستان و قرارگاه خاتم‌الانبیا این کار مهم را به نتیجه رساندند.

وی اظهار امیدواری کرد؛ با تکمیل آبگیری سد تاج امیر و شروع بهره‌برداری آن، اولاً آب شرب بهداشتی در اختیار مردم روستاها و شهر نورآباد قرار گیرد و مهم‌تر از همه توسعه کشاورزی است که ۴۰۰ هکتار از اراضی با این سد مشروب می‌شوند و این باعث رونق خواهد شد.

منظور ادامه داد: امیدواریم با توسعه کشاورزی روزآمد و با استفاده از روش‌های جدید کشاورزی بتوانیم در لرستان که یکی از امتیازهای مهم آن ظرفیت‌های توسعه کشاورزی، دامداری و کشاورزی صنعتی و روزآمد است؛ اشتغال، تولید، ارزش‌افزوده و رفاه بیشتر ایجاد کنیم.

این مسئول با بیان اینکه امروز خرسندیم که نرخ بیکاری در استان لرستان ۹ درصد کاهش پیدا کرده است، اظهار کرد: رشد اقتصادی در دو سال‌ گذشته شتاب گرفته و از رکود اقتصادی خارج شده است و هدف مجموعه طرح‌های زیرساختی دولت حمایت از توسعه کسب‌وکارها و توسعه خدمات عمومی برای مردم است.

رئیس سازمان برنامه‌وبودجه از بهره‌برداری همزمان شبکه پایاب سد ایوشان خرم‌آباد خبر داد و گفت: امروز این طرح هم که از طرح‌های بزرگ دولت است و ۱۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی در قالب آن مشروب می‌شوند، افتتاح می‌شود همچنین سد کمندان نیز به‌زودی توسط رئیس‌جمهور در استان افتتاح خواهد شد.

واردات بیش از ۱۵ میلیارد دلار کالای اساسی در کشور

وی تصریح کرد: تلاشمان این است که آب را که الفبای آبادانی است به‌خوبی مدیریت، تجمیع و ذخیره‌سازی کنیم و با بهره‌وری به کار بگیریم چرا که این استان ظرفیت دارد که بخش بزرگی از نیازها و کالاهای اساسی کشور را تأمین کند. ما با این ظرفیت در استان‌های لرستان، خوزستان و شمالی نباید واردکننده کالاهای اساسی باشیم.

منظور با بیان اینکه واردات بیش از ۱۵ میلیارد دلار کالای اساسی نشان‌دهنده عدم استفاده درست از ظرفیت‌های خدادای است، افزود: سیاست دولت حمایت از تولیدات کشاورزی است ما با خرید تضمینی گندم در سال گذشته و با قیمت مناسبی که تصویب کردیم امسال شاهد تولید و خریداری ۱۰.۵ میلیون تن گندم در کشور بودیم. قطعاً در ارتباط با دانه‌های روغنی، برنج و دیگر محصولات اساسی نیز باید رویکرد مشابهی را دنبال کنیم و به‌زودی جشن خودکفایی کشور را در تولید محصولات کشاورزی بگیریم.

معاون رئیس‌جمهور از توجه خاص دولت به پروژه‌های بیمارستانی لرستان خبر داد و افزود: با پشتیبانی که از پروژه بیمارستان نیایش، جایگزین بیمارستان شهدای عشایر خرم‌آباد انجام خواهیم داد این پروژه را هر چه سریع‌تر به بهره‌برداری خواهیم رساند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان سال ۱۵۰۰ میلیارد تومان به طرح‌های عمرانی استانی و ملی استان لرستان اضافه تخصیص خواهیم داد.

انتهای پیام

source

توسط ecokhabari.ir