محمد خانچی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به ظرفیتهای خوزستان در توسعه انرژیهای تجدیدپذیر، اظهار کرد: استان خوزستان به دلایل مختلف ظرفیتهای بالایی در استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر دارد و این به دلیل وجود صنایع زیاد و بزرگ در استان خوزستان است.
وی افزود: از طرفی صادرات انرژی در استان خوزستان از ظرفیت بالایی برخوردار است. بنابراین در این استان میتوان با توجه به موقعیت جغرافیایی و شرایط تابشی آن به موضوع ساخت نیروگاههای خورشیدی و شهرکهای انرژی ورود کرد و موثر واقع شد.
معاون عمرانی استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: اراده مدیریت ارشد استان بر این است که حمایت تمام قدی از حوزه سرمایهگذاری در این بخش داشته باشد. عمده تولید ما در خوزستان وابسته به آب و گاز است و نیروگاههای استان شامل حرارتی و سیکل ترکیبی است. بنابراین ایجاد تنوع در بحث نیروگاههای تولید برق از اولویتهای ماست و در همین راستا از سرمایهگذاران حمایت میشود و کار نیز تسهیل خواهد شد تا بتوانیم انرژی متنوع و پایداری را تامین کنیم.
خانچی با بیان اینکه خیلی از صنایع ما به دلیل محدودیتهای برقی به ویژه در شرایط پیک برق آسیب میبینند که ایجاد چنین نیروگاههایی به ویژه در شهرکهای صنعتی میتواند این مشکل و نقیصه را برطرف کند، عنوان کرد: فعلاً و در حال حاضر با استقبالی که توسط چند سرمایهگذار صورت گرفته، چهار موقعیت قطعی شده است و به زودی عملیات اجرایی آن ها آغاز خواهد شد.
وی افزود: ساخت حدود ۷۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در نظر گرفته شده اما پیش بینی ما تا تولید حدود ۳۰۰ مگاوات است که امیدوارم با مشارکت صنایع و بخش خصوصی بتوانیم این روند را توسعه بدهیم.
معاون عمرانی استاندار خوزستان عنوان کرد: به هر حال با توجه به محدودیتهایی که در بحث برق در استان داریم، این امر برای ما بسیار ضروری است تا هرچه سریعتر بتوانیم این بخش نیروگاهی را توسعه بدهیم.
وی خاطرنشان کرد: مجموعه شهرکهای صنعتی خوزستان آمادگی واگذاری زمین برای ساخت شهرک های خورشیدی را دارند و حتما این کار انجام خواهد شد. ظرفیتهای خوبی در شهرهای جدیدمان از جمله رامین وجود دارد و در این زمینه نیز زمین آماده و مهیا برای انجام کار است و مطمئنا مسئولان استان در این بخش کاملا حمایت و همراهی خواهند داشت.
انتهای پیام