تازه‌ترین آمار از سامانه جست‌وجوی شغل نشان می‌دهد که ۲۲۱ هزار فرصت شغلی و ۸۵ هزار و ۳۰۰ درخواست شغلی در سامانه جست‌وجوی شغل به ثبت رسیده و ۱۸۰ هزار نفر متقاضی کار نیز برای پذیرش شغل اعلام آمادگی کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، کارشناسان معتقدند با توجه به آمار بیکاری فارغ التحصیلان، ایجاد سامانه جست‌وجوی شغل در توسعه کاریابی‌ها و بهبود وضعیت اشتغال در کشور اثرگذار است.

سامانه جست‌وجوی شغل با هدف ایجاد بستری مناسب برای ارتباط کارجویان و کارفرمایان توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی راه اندازی شد تا افراد جویای کار و کارفرمایان نیازمند نیروی کار بتوانند از خدمات سامانه بهره‌مند شوند.

با ایجاد این سامانه علاوه بر فراهم شدن امکان ثبت درخواست شغلی توسط جویندگان کار، کارفرمایان نیز فرصت‌های شغلی موردنظر خود را به طول رایگان در سامانه بارگذاری و نیروی کار ماهر و مورد نیازشان را تامین می کنند.

تازه‌ترین آمار ثبت نام در سامانه جست‌وجوی شغل نشان می‌دهد که نزدیک به ۸۰ هزار نفر از متقاضیان کار در این سامانه درخواست شغلی خود را به ثبت رسانده‌اند.

محمود کریمی بیرانوند ـ‌ معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار از ثبت ۲۲۱ هزار فرصت شغلی در سامانه جست‌وجوی شغل خبر داد و گفت: ۱۸۰ هزار نفر جویای کار و ۸۵ هزار و ۳۰۰ درخواست شغلی نیز در سامانه جست‌وجوی شغل ثبت شده است.

به گفته وی بسیاری از کارجویان به‌دلیل عدم دسترسی کافی و به‌موقع به موقعیت‌های شغلی خالی، مورد تبعیض قرار می‌گیرند که در اینجا نقش مدیریت بازار به‌عنوان ارائه‌دهنده اطلاعات عرضه و تقاضای نیروی کار برای بسیاری از کارجویان خصوصاً برای جوانان و مهاجرینی که تازه وارد بازار کار می‌شوند تأثیرگذار و حیاتی است تا عدم‌ تقارن اطلاعات بازار کار ارائه‌ شده از سوی بازیگران را مرتفع کند.

معاون اشتغال وزیر کار ابراز امیدواری کرد: با بهره‌برداری از قابلیت‌های سامانه جست‌وجوی شغل، تولید و انتشار آمار و اطلاعات واقعی، صحیح و قابل استناد از عرضه و تقاضای نیروی کار تسهیل شده و امکان دستیابی به تصویر و مختصات سیمای بازار کار در سطوح مختلف استانی، منطقه‌ای و کشوری فراهم شود.

از نگاه کارشناسان نتایج گزارش سامانه جست‌وجوی شغل کمک می‌کند تا فرآیند سیاستگذاری و هدفگذاری کلان اقتصادی در حوزه اشتغال و رفع بیکاری بهبود یابد.

در حال حاضر افراد متقاضی کار که از مهارت خاصی برخوردارند، می‌توانند در سامانه جست‌وجوی شغل نام‌نویسی کرده و فرصت‌های شغلی موجود را بررسی و در صورت تایید کارفرما مراحل مصاحبه و پذیرش را دنبال کنند، کارفرمایانی هم که به دنبال جذب نیروی کار ماهر در بخش‌های مختلف هستند با ثبت نام در سامانه رزومه‌های مختلف را مشاهده خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، سامانه جست‌وجوی شغل ضمن ایجاد شفافیت اطلاعات بازار کار موجب می‌شود با توجه به اطلاعاتی که از وضعیت بازار اشتغال به دست می‌آید سیاستگذاری و تصمیم‌گیری لازم در حوزه اشتغال صورت گیرد.

انتهای پیام

source

توسط ecokhabari.ir