ایسنا/خوزستان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون از برداشت حدود ۴۰ تن چای ترش از مزارع این شهرستان خبر داد.

جبار حمادی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برداشت چای ترش در این شهرستان اظهار کرد: امسال سطح زیرکشت چای ترش در شهرستان کارون حدود ۴۰ هکتار بود که عملیات برداشت این محصول از اوایل آبان آغاز شد و اکنون به اتمام رسیده است.

وی افزود: امسال با توجه به شرایط مزارع، کشاورزان توانستند مجموعا حدود ۴۰ تن چای ترش از مزارع شهرستان برداشت کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون گفت: امسال شرایط مزارع چای ترش در شهرستان کارون در مقایسه با سال گذشته وضعیت بهتری داشته و از این رو عملکرد در هر هکتار حدود یک تن بوده است.

بیشتر در این زمینه:

فصل برداشت چای ترش

ویدیو/ برداشت چای ترش در شهرستان کارون

حمادی عنوان کرد: عمده محصول چای ترش برداشت ‌شده برای مصرف در استان خوزستان و دیگر استان‌های کشور از جمله اصفهان و تهران است و تاکنون به خارج از کشور صادر نشده است.

وی با بیان اینکه مصرف چای ترش به صورت خشک است، افزود: با محصول تَر چای ترش، مربا، لواشک، شربت و… تهیه می‌شود اما عمده مصرف این محصول به صورت خشک است که مورد توجه مردم است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون گفت: چای ترش یک گیاه وحشی است که با کمترین مصرف آب و کود رشد می‌کند و می‌تواند به تولید برسد.

انتهای پیام

source

توسط ecokhabari.ir