در روز سه‌شنبه، قیمت دلار با کاهش ۵۰۰ تومانی به کریدور پنجم بازگشت. این ارز در آخرین معامله چهارمین روز هفته در نیمه بالایی کانال ۹ از کریدور پنجم بسته شد. بررسی‌ها در بازار ارز نشان‌دهنده افزایش محدود تقاضا نسبت به عرضه است. مهم‌ترین عاملی که توجه معامله‌گران را جلب کرده، احتمال واکنش ایران به اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در تهران و موضوع انتخاب کابینه دولت چهاردهم می‌باشد.

پیش بینی قیمت دلار

کارشناسان اقتصادی معتقدند با توجه به معرفی کابینه دولت چهاردهم در روزهای اخیر قیمت دلار در کوتاه‌مدت در محدوده‌های فعلی نوسان خواهد داشت. آنها کف قیمت دلار را نیمه کانال هشتم از کریدور پنجم و سقف قیمت این اسکناس را کانال ابتدایی کریدور ششم می‌دانند.

به اعتقاد تحلیلگران اقتصادی، قیمت دلار در بلندمدت صعودی است. آنها به موضوع نرخ اوراق ۳۰ درصدی در دولت گذشته اشاره می‌کنند که نتوانست منجر به کاهش قیمت دلار شود. به نظر می‌رسد این اوراق نه‌تنها نتوانست رشد قیمت دلار را مهار کند بله منجر به روند صعودی اسکناس آمریکایی هم شد و پیامد رکود بنگاه‌های تولیدی را نیز به همراه داشت.

کارشناسان اقتصادی معتقدند قیمت دلار طی دو تا سه هفته آینده در محدوده‌های فعلی نوسان خواهد داشت اما روند بلند‌مدت دلار قطعاً صعودی و رو به بالاست.

به نظر می‌رسد از اثر ریسک‌های سیستماتیک در بازارهای مالی تا حدودی کاسته شده و آنچه باعث تحرک نرخ دلار و بازارهای مالی در شرایط فعلی می‌شود نرخ بهره است. فعالان اقتصادی امیدوارند موضوع نرخ بهره با روی کار آمدن دولت جدید و تکمیل کابینه دولت چهاردهم وضوح بیشتری پیدا کند. به نظر می‌رسد اگر بنا باشد روند دولت سیزدهم در موضوع سیاست‌های پولی و مالی ادامه‌ یابد، شاهد نابودی اکثر بنگاه‌های اقتصادی و تداوم مشکلات اقتصادی خواهیم بود.

قیمت درهم روز سه‌شنبه با کاهش ۶۰ تومانی در سطح ۱۶ هزار و ۳۰۰ تومانی قرار گرفت. قیمت تتر در چهارمین روز هفته با کاهش ۴۵۰ تومانی در کف کریدور ۶۰ هزار تومانی قرار گرفت.

پوند انگلیس روی قیمت ۷۶ هزار و ۵۷۰ تومانی معامله شد و کاهش ۲۰۰ تومانی پیدا کرد. قیمت یورو روی رقم ۶۵ هزار و ۴۳۰ تومانی ایستاد و افت ۳۰۰ تومانی داشت.

گفتنی است روز سه‌شنبه اسکناس دلار با رقم ۴۸ هزار و ۸۵۶ تومان و حواله دلار نیز با رقم ۴۴ هزار و ۸۲۲ تومانی عرضه شد و نسبت به روز ماقبل نزدیک به ۱۲۰ تومان گران شد.

قیمت طلا و سکه روز سه‌شنبه

قیمت طلا و سکه روز سه‌شنبه با کاهش ارزش در تمام قطعات و وزن‌ها بازگشایی شد. تلرانس کاهش قیمت در بازار طلا ۱۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومانی بود و سکه امامی پرچمدار بیشترین افت ارزش شد.

پیش بینی قیمت طلا و سکه

روند نزولی بازار طلا در چهارمین روز هفته با حمایت دلار و افت محدود اونس جهانی طلا رخ داد. معامله‌گران افت‌وخیز قیمت دلار را دلیل رفت و برگشت‌های مداوم بازار طلا در محدوده قیمتی مشخصی می‌دانند.

کارشناسان اقتصادی انتخاب اعضای کابینه دولت چهاردهم و تیم اقتصادی پزشکیان را در رونددهی به قیمت بازارهای مالی موثر می‌دانند. به اعتقاد آنها در بلندمدت ریتم قیمت در بازارهای مالی صعودی است؛ اما موضوع انتخاب هوشمندانه در ترکیب تیم اقتصادی دولت می‌تواند این روند صعودی را تعدیل کند.

گفتنی است قیمت اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۲۴۶۹ دلاری ایستاده و کاهش نزدیک به سه دلاری دارد. قیمت اونس جهانی نقره با کاهش ۳۴ سنتی روی رقم ۲۷ دلار و ۶۴ دلاری در حال معامله است. هر گرم نقره ۹۹۹ با رقم ۵۳ هزار و ۲۹۰ تومانی عرضه شد و هزار تومان کاهش پیدا کرد.

قیمت سکه امامی در چهارمین روز هفته با کاهش ۵۷۰ هزار تومانی روی رقم ۴۱ میلیون و ۶۲۵ هزار تومانی معامله شد. قیمت سکه‌ بهار با افت ۲۵۵ هزار تومانی روی رقم ۳۷ میلیون و ۶۲۵ هزار تومانی ایستاد.

گفتنی است قیمت نیم‌‌‌ سکه با کاهش ۱۰۰ هزار تومانی و ربع سکه با افت ۱۵۰ هزار تومانی به کانال پایین‌تر برگشت. این قطعات به‌ترتیب با رقم  ۲۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و ۱۴ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان معامله شدند. سکه گرمی برخلاف سایر قطعات سکه بدون تغییر قیمت و همانند روز دوشنبه در کف کانال هفت میلیون تومانی معامله شد.

قیمت طلا در چهارمین روز هفته با کاهش قیمت سکه همراه شد. هر مثقال طلای ۱۸ عیار با افت ۱۶۲ هزار تومانی با رقم ۱۵ میلیون و ۱۸۴ هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با کاهش ۳۷ هزار تومانی روی رقم سه میلیون و ۵۰۵ هزار تومانی ایستاد. طلای دست دوم نیز با رقم سه میلیون و ۴۵۸ هزار تومان معامله شد.

حباب سکه روز سه‌شنبه روند متوازنی نداشت. حباب سکه امامی ۳۱۹ هزار تومان،‌ سکه بهار ۱۴ هزار تومان و ربع سکه ۹۴ هزار تومان کاهش پیدا کرد. حباب نیم سکه ۳۱ هزار تومان و سکه گرمی  ۳۲ هزار تومان رشد داشت.

منبع:

تجارت نیوز

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.

[کل: 0 میانگین: 0]

source

توسط ecokhabari.ir