در این پروژه، ساعد سهیلی به عنوان بازیگر اصلی و برادرش سینا مهراد تحت عنوان تهیه کنندهی فیلم حضور دارند.
با وجود این که قاب مشترک برادران سهیلی برای مخاطبان تا حدودی جذاب بود و دختران جوان زیادی را به وجد آورد اما توجه منتقدان زیادی را نیز به خود جلب کرد. اما به نظر میرسد علت این توجه، تفاوت مشهود این دو برادر در حرفهی بازیگری باشد. بسیاری از منتقدان بر این باورند که در چند سال گذشته ساعد سهیلی در قامت بازیگر، درخشش قابل توجهی داشته که سینا مهراد از آن محروم بوده. این موضوع باعث شده تا در این مطلب به بررسی کارنامه هنری این دو برادر بپردازیم. با ما همراه باشید.
گشت ارشاد
میتوان گفت ساعد سهیلی به نسبت بردارش در بازیگری کهنهکارتر است. او اولین حضور خود در سینما را در 14سالگی تجربه کرد و بعدها به واسطهی دوربین پدرش در فیلم گشت ارشاد دیده شد. ساعد به نسبت سایر بازیگران این پروژه، تجربهی کمتری در بازیگری داشت اما توانست وظیفهی خود را نسبتا درست انجام دهد و پدرش را سربلند کند. چهرهی معصوم و به اصلاح “بچه مثبت” ساعد در این فیلم کمکرسان او برای بازی در نقش “حسن” بود که نتیجه نسبتا خوبی به همراه داشت. این نقشآفرینی، سکوی پرتاب مهمی برای ساعد سهیلی بود که باعث جدی گرفتن او در سینمای ایران شد.
چند متر مکعب عشق
یکی دیگر از تجربههای موفق ساعد در بازیگری، ایفای نقش “صابر” در فیلم “چند متر مکعب عشق” بود. این فیلم داستان دو جوان عاشق را روایت میکند که برای وصال باید موانع زیادی را پشت سر بگذارند. او در این فیلم از پس نقش یک دلباخته را به خوبی برمیآید و عشق دوران جوانی را با آن لطافت و اشتیاق لازم تا حدودی زیادی به اندازه به تصویر میکشد. ساعد برای ایفای این نقش مورد توجه منتقدان قرار گرفت و موفق به دریافت تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشن خانه سینما شد.
لاتاری
“لاتاری” تجربهی مهم ساعد سهیلی در بازیگری بود. بازی در نقش “امیرعلی” باعث شد او بیش از قبل مورد توجه اهالی سینما قرار بگیرد. اسامی درخشانی در لیست بازیگران این فیلم حضور داشتند که ساعد سهیلی توانست در کنار آنها موفق عمل کند. امیرعلی، نقش پرچالشی برای او بود چرا که در این فیلم باید تنشهای روانی و غم و اندوه را در قالبهای متفاوتی به مخاطب انتقال میداد.
روز صفر
ایفای نقش “عبدالمالکه ریگی” در فیلم “روز صفر” یکی از چالشهای مهم در کارنامه هنری ساعد سهیلی است. شاید او با ایفای این نقش، ریسک بزرگی را به جان خرید و بعد از سالها از حاشیهی امن حرفهی خود خارج شد. او برای ایفای این نقش باید متحمل گریمی سنگین و متفاوت میشد و گویش و لهجهی ریگی را به درستی ادا میکرد که در این فیلم به نظر میرسد توانسته از پس آن بربیاید. البته که این فیلم و بازی ساعد سهیلی به اندازه کافی دیده نشد اما این تجربه متفاوت در کارنامه او شاید ماندگار شود.
پدر
اولین تجربهی جدی سینا مهراد در صداوسیما شکل گرفت. او با سریال “پدر” و حواشی مربوط به آن، توانست خود را به طور جدی به سینما و تلوزیون معرفی کند. البته این معرفی با تحسین چندانی همراه نبود. ایفای نقش “حامد” در این سریال چندان آش دهنسوزی نبود و باعث کشف یک استعداد جدید نشد. حامد کارکتری با فراز و فرودهای محدود بود که سینا مهراد برای ایفای این نقش با چالش بزرگی روبرو نبود و همین موضوع باعث شد انتقادهای زیادی در بازیگری به او وارد شود.
آقازاده
با پخش سریال “آقازاده”، سینا مهراد بازهم با کاراکتر “حامد” بازگشت. این بار به جای تلوزیون، تماشاچیان را به پای شبکهی نمایش خانگی کشاند اما باز هم نتوانست انتظارات آنها را برطرف کند. حضور او در آقازاده تفاوت چندانی با سریال پدر نداشت. حامد تهرانی سریال آقازاده، همان حامد تهرانی سریال پدر بود. بدون چالش و همانقدر دوست نداشتنی! تکرار این تجربهی شکست خورده باعث شد بینندگان به طور کامل از سینا مهراد به عنوان بازیگر دل بکنند و برادرش را بیش از او تحسین کنند.
source