به گزارش آوای اقتصاد; اصغری با اشاره به اینکه افزایش دما در این دوره به‌ویژه برای سال آبی و زراعی امری طبیعی است، بیان شد که دما نسبت به شرایط عادی افزایش یافته است. بیشترین میزان گرما و ناهنجاری‌های دمایی در شرق کشور مشاهده شده است. در استان‌های یزد، کرمان، خراسان جنوبی، اصفهان و قم، افزایش دما به وضوح احساس می‌شود.

وی ادامه داد: در استان قم، گرد و غبار که به‌طور موقت مانند ابر عمل می‌کند، مانع از کاهش قابل توجه دما می‌شود و باید برای این مسئله چاره‌ای اندیشیده شود.

مشاور سازمان هواشناسی افزود: جنوب استان کرمان به شرایط عادی نزدیک‌تر است و در غرب کشور رکوردهای جدی ثبت نشده است. آب و هوای خشک باید به سمت دریای خزر حرکت کند.

او همچنین بیان کرد: در صورت بارش باران در شمال، صبح‌های خنک‌تری در کرج و البرز خواهیم داشت. در آذربایجان شرقی ناهنجاری‌های مثبت مشاهده می‌شود و در تهران به جز شنبه و یکشنبه که هوای گرم خواهیم داشت، پس از آن افت دما پیش‌بینی می‌شود.

اصغری توضیح داد: اوج گرما برای نیمه اول هفته آینده خواهد بود و زمانی که دما از دمای بدن انسان بالاتر رود، تحمل آن دشوار می‌شود.

مشاور سازمان هواشناسی تصریح کرد: استان تهران در مرز بین استان‌های غرب و شرق واقع شده است. روز گذشته در شهر خوی سیل آمد و بارش‌ها در مناطقی مانند خوی، ماکو، سلماس، چالدران، کلیبر، خودآفرین، جلفا و مرند در این روزها خطرناک است و احتمال وقوع سیلاب وجود دارد.

وی افزود: ابرهایی که در تهران هستند باعث می‌شوند دما گرم‌تر از شرایط عادی شود و به نظر می‌رسد که فردا صبح خنک‌تری خواهیم داشت.

اصغری در پایان تصریح کرد: رکورد گرمای ۴۳ درجه‌ای در استان تهران شکسته شد و تا اواسط هفته آینده شاهد ادامه افزایش دمای هوا خواهیم بود.

source

توسط ecokhabari.ir