به گزارش اقتصادنیوز  به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تغییر رقم یارانه گفت: هنوز هیچ تصمیم قطعی درباره مبلغ یارانه‌ها گرفته نشده است بحث‌های زیادی در حال مطرح شدن است، ولی هیچ تصمیم نهایی اخذ نشده است.
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: ۳ دهک بالاتر بر اساس قانون هدفمندی یارانه‌ها باید از گروه یارانه بگیران حذف شوند، ولی هنوز بانک‌های اطلاعات اقتصادی ما کامل نیست که بخواهیم این کار را انجام دهیم و فعلا باید صبر کنیم و آن زمان مجددا دولت تصمیم‌گیری خواهد کرد.
عبدالملکی در پاسخ به این سوال که آیا به دنبال حذف یارانه پر درآمد‌ها هستید؟، تصریح کرد: تکلیف قانونی ما حذف پر درآمد‌ها از لیست یارانه بگیران است ما مسئول این هستیم که زیر ساخت اطلاعاتی را فراهم کنیم، اما کم و کیف و زمان‌بندی آن با دولت است.
دیروز رشد قیمت سهام نمادهای کامودیتی‌محور شاخص کل بورس را ۴۰ هزار واحد بالا کشید. به نظر می‌رسد کامودیتی‌ها اهرم بازار…
آدرس : تهران، خیابان مطهری، بین میرزای شیرازی و سنایی، پلاک ۳۷۰

source

توسط ecokhabari