به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اسپوتنیک، سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که مصرف نمک در بزرگسالان کمتر از پنج گرم در روز است. علاوه بر این، نمک باید با ید غنی شود.
یکی از متخصصان سازمان بهداشت جهانی توصیه می‌کند هنگام انتخاب نمک به ماندگاری، مقدار ید و درجه آسیاب نمک توجه کنید.
وی گفت: در نمک خرد شده، ید پایدارتر است. محتوای ید باید حداقل ۴۰ + ۱۵ میکروگرم در گرم نمک باشد. در زمان خرید، ماندگاری محصول باید حداقل نه ماه باشد، یعنی نمک برای ۹ ماه مواد مغذی خود را نگه می‌دارد. پس از این مدت، نمک خراب نخواهد شد، اما یددار نخواهد بود. همچنین از خرید نمک‌های فله خودداری کنید.
با وجود منابع لجستیکی فراوان، ارتش آمریکا آمادگی مقابله با این تهدید بی‌سابقه را نداشت.
آدرس : تهران، خیابان مطهری، بین میرزای شیرازی و سنایی، پلاک ۳۷۰

source

توسط ecokhabari