نماینده چابهار در مجلس شورای اسلامی با اشاره موافقت پارلمان با بررسی طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیام رسان های اجتماعی بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی گفت: از محضر ملت بزرگ ایران عذرخواهی می کنم، امروز روز خوبی برای مجلس نبود.
به گزارش ایسنا، معین الدین سعیدی در جلسه علنی امروز ( چهارشنبه) و بعد از موافقت و تصویب بررسی طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیام رسان های اجتماعی بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی با خواندن شعری گفت: از دشمنان برند شکایت به دوستان، چون دوست دشمن است شکایت کجا بریم.
وی ادامه داد: امروز روز تلخی برای مجلس بود؛ مجلسی که برای آب خوزستان و سیستان و بلوچستان و کرونای سیستان و بلوچستان و گلستان و مشکل واکسیناسیون جلسه غیررسمی نداشت، برای بحث طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیام رسان های اجتماعی هم جلسه غیر علنی تشکیل داد و هم متاسفانه بررسی این موضوع را به ماده ۸۵ ارجاع داد آن هم در شرایطی که ایرادات اساسی به آن وارد بود.
سعیدی گفت: از محضر ملت بزرگ ایران عذرخواهی می کنم، امروز روز خوبی برای مجلس نبود.  
در واکنش به این صحبت ها ، علی نیکزاد رییس جلسه و نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: این که بگوییم امروز روز بدی برای مجلس بود ، حرف خوبی نیست.
وی ادامه داد: این موضوع در جلسه غیر علنی مطرح شد و طبق آیین نامه نیز نمایندگان موافق و مخالف صحبت کردند لذا باید برای رای نمایندگان حرمت قائل شیم. مجلس محل بحث گفت و گو بوده و رای نمایندگان تمام کننده است باید این رای را بپذیریم.
نیکزاد خاطرنشان کرد: باید در دموکراسی بپذیریم که تعیین کننده مصوبات مجلس رای نمایندگان است.
انتهای پیام
اگه راست میگین بفکر ملت هستین بفکر معیشت مردم باشین چکار به فضای مجازی دارین….
بله آقای نیفتاد کاملا درست میفرمایید. نظارت استصوابي رو چه منطقی دارید براش آیا اگه شرایط آزاد بود اینها نماینده بودن؟
از کوزه آن تراود که در اوست.
‌واقعا برای خودم ملتم و مثلا نمایندگان متاسفم!!!.
روز تلخ چرا؟ روز تلخ برای ملت است نه مجلس . حتما برای مجلسیا شیرین بوده که تصویب کردن .
مجلس کار درستی میکنه ..تما تمام
با تشکر از نمایندگان مجلس از حالا دیگه مشکل آب و برق حل شد ….
شما نماینده مردم نیستید
انهایی که خیلی ناراحت هستند ومی سوزند حتما شیشه خورده ای در خود دارند پاک بودن فضای مجازی چه اشکال ومشکلی داره که برای بعضی ها تلخ هست کار خوب، خوبه
وای برما که شما نماینده ما هستید

source

توسط ecokhabari