هدف بخش «سایت‌خوان دنیای اقتصاد» گسترش اطلاع‌رسانی است و انتشار این مطلب به معنی تأیید محتوای آن نیست.
بامداد دیروز (سه‌شنبه) بود که منابع صهیونیستی مدعی شدند دو فروند راکت از لبنان به سمت فلسطین اشغالی شلیک شده‌ و بعد از آن ارتش رژیم اسرائیل مناطقی از جنوب لبنان را هدف حمله توپخانه‌ای قرار داد.
بر اساس گزارش «فلسطین الیوم»، «آویو کوخاوی» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی در واکنش به همین موضوع گفت، ارتش اجازه تکرار اینگونه اقدامات و شلیک راکت به سمت شهرک‌های صهیونیستی در مرز با شمالی لبنان را نمی‌دهد.
وی در ادامه ادعاهای خود تهدید کرد، در صورت تکرار اینگونه اقدامات از سوی لبنان، ارتش رژیم صهیونیستی «مخفیانه یا علنی» به لبنان حمله خواهد کرد.
«نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هم دیروزدولت لبنان را به بهانه شلیک‌شدن چند راکت از جنوب این کشور، تهدید کرد.
بنت طی سخنرانی در مراسمی برای افتتاح یک طرح مخابراتی، در این‌باره گفت: «دیشب راکت‌هایی از لبنان به اسرائیل شلیک شد. ارتش اسرائیل نیز حمله متقابل انجام داد».
«بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با ادعای اینکه دولت لبنان مسئول شلیک‌شدن راکت از جنوب این کشور به فلسطین اشغالی است، تهدید کرد که تل‌آویو اجازه تداوم اینگونه اقدامات را نمی‌دهد
گروه نشریات دنیای اقتصاد


درباره ما
کليه حقوق اين سايت متعلق به روزنامه دنيای اقتصاد بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است

source

توسط ecokhabari